Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sağlıkçılardan kan bağışına anlamlı destek

TEKNOLOJİ 27.08.2015 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2932+ kez okundu.
 

Sağlıkçılardan kan bağışına anlamlı destek

Sağlık idareci ve personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundu

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi idareci ve personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu.  Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan Yazıcıoğlu ile Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Feyza Türkmen öncülüğünde düzenlenen Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası kapsamında hastane personeline Kızılay ve Güvenli Kan Temini Programı hakkında bilgi verilerek, tüm çalışanların gönüllü kan bağışları kabul edildi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan’da kampanya kapsamında kan bağışında bulunarak tüm personelin katılımları konusunda öncülük etti. AK GENÇLER DE KAMPANYAYA KATILDI Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kalfa ile yönetim kurulu üyeleri de düzenlenen kampanyaya destek vererek, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Düzenlenen kan bağışı kampanyasında 50 ünite kan bağışı kabul edildiğini kaydeden Kızılay yetkilileri, “Güvenli Kan Temini Programımıza destek olan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın Selma Özcan ve Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Sayın Feyza Türkmen ve tüm çalışanlarına Kurumumuz, hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ederiz” dediler.
Sağlık idareci ve personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundu

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi idareci ve personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu. 

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan Yazıcıoğlu ile Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Feyza Türkmen öncülüğünde düzenlenen Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası kapsamında hastane personeline Kızılay ve Güvenli Kan Temini Programı hakkında bilgi verilerek, tüm çalışanların gönüllü kan bağışları kabul edildi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan’da kampanya kapsamında kan bağışında bulunarak tüm personelin katılımları konusunda öncülük etti.

AK GENÇLER DE KAMPANYAYA KATILDI

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kalfa ile yönetim kurulu üyeleri de düzenlenen kampanyaya destek vererek, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Düzenlenen kan bağışı kampanyasında 50 ünite kan bağışı kabul edildiğini kaydeden Kızılay yetkilileri, “Güvenli Kan Temini Programımıza destek olan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın Selma Özcan ve Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Sayın Feyza Türkmen ve tüm çalışanlarına Kurumumuz, hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.