Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sağlıkçılara Tezsiz Yüksek Lisans imkanı

SAĞLIK 31.10.2017 - 11:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2090+ kez okundu.
 

Sağlıkçılara Tezsiz Yüksek Lisans imkanı

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nin girişimleri sonucu sağlık ve sosyal güvenlik çalışanlarına Telsiz Yüksek Lisansı imkanı sağlandığını müjdeledi.

AYDIN– Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sağlık-Sen Genel Merkezi’nin girişimleri sonucu üyelerimize yönelik Esenyurt Üniversitesi ile tezsiz yüksek lisans anlaşması yapıldı. Anlaşmayı Genel Başkanımız Metin Memiş ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Sudi Apak imzaladı. İmzalanan protokole göre lisans mezunu üyelerimiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı, İşletme Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi ve Lojistik Yönetimi Bölümleri’ne tezsiz yüksek lisans kaydı yaptırabilecek. Üyelerimiz Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı’nda ise İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’ne tezsiz yüksek lisans başvurusunda bulunabilecek. Aynı zamanda İşletme Yönetimi ve Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği (E-Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği) bölümlerinde uzaktan eğitim uygulaması yapılacak.” Anlaşmanın detaylarından söz eden Karaer, “Tezsiz yüksek lisans programları öğrenim ücreti 2017-2018 yılı için üyelerimize özel fiyatla 6 bin TL olurken uzaktan eğitim İşletme Yönetimi programı ise 5 bin TL olacak. İstanbul Esenyurt Üniversitesi’yle yaptığımız tezsiz yüksek lisans programı anlaşması 2 yıl sürecek” şeklinde konuştu.
Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nin girişimleri sonucu sağlık ve sosyal güvenlik çalışanlarına Telsiz Yüksek Lisansı imkanı sağlandığını müjdeledi.

AYDIN– Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sağlık-Sen Genel Merkezi’nin girişimleri sonucu üyelerimize yönelik Esenyurt Üniversitesi ile tezsiz yüksek lisans anlaşması yapıldı. Anlaşmayı Genel Başkanımız Metin Memiş ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Sudi Apak imzaladı. İmzalanan protokole göre lisans mezunu üyelerimiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı, İşletme Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi ve Lojistik Yönetimi Bölümleri’ne tezsiz yüksek lisans kaydı yaptırabilecek. Üyelerimiz Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı’nda ise İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’ne tezsiz yüksek lisans başvurusunda bulunabilecek. Aynı zamanda İşletme Yönetimi ve Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği (E-Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği) bölümlerinde uzaktan eğitim uygulaması yapılacak.”

Anlaşmanın detaylarından söz eden Karaer, “Tezsiz yüksek lisans programları öğrenim ücreti 2017-2018 yılı için üyelerimize özel fiyatla 6 bin TL olurken uzaktan eğitim İşletme Yönetimi programı ise 5 bin TL olacak. İstanbul Esenyurt Üniversitesi’yle yaptığımız tezsiz yüksek lisans programı anlaşması 2 yıl sürecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.