Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sağlık-Sen’den Atatürk Devlet Hastanesi’ne ziyaret

SAĞLIK 11.04.2018 - 19:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3608+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen’den Atatürk Devlet Hastanesi’ne ziyaret

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Efeler Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının sorunlarını yerinde dinledi.

AYDIN - Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, Sağlık-Sen Aydın Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve Sağlık-Sen İş Yeri Temsilcileriyle birlikte Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Niyazi Kocakaplan’ı makamında ziyaret etti. Karaer ve beraberindeki Sağlık-Sen heyeti daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi’nin başta acil servis olmak üzere diğer tüm birimlerinde görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Sağlık çalışanlarının sorunlarını yerinde dinleyen ve Sağlık-Sen’in sağlık çalışanlarına yönelik kazanımlarından söz eden Şube Başkanı Baki Karaer, “Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki İş Yeri Temsilcilerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.
Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Efeler Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının sorunlarını yerinde dinledi.

AYDIN - Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, Sağlık-Sen Aydın Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve Sağlık-Sen İş Yeri Temsilcileriyle birlikte Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Niyazi Kocakaplan’ı makamında ziyaret etti. Karaer ve beraberindeki Sağlık-Sen heyeti daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi’nin başta acil servis olmak üzere diğer tüm birimlerinde görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarının sorunlarını yerinde dinleyen ve Sağlık-Sen’in sağlık çalışanlarına yönelik kazanımlarından söz eden Şube Başkanı Baki Karaer, “Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki İş Yeri Temsilcilerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.