Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sağlık-Sen'de neyin pazarlığı yapıldı?

GENEL 13.08.2018 - 00:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4075+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen'de neyin pazarlığı yapıldı?

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak ve Mustafa Örnek'in, Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde bir mekanda, Yakup Özen’in delege adaylarıyla bazı ilginç isimlerin de katılımıyla yaptıkları toplantı soru işaretlerine neden oldu,

AYDIN- Sağlık-Sen Aydın Şubesi'nin delege seçimlerinde muhalif aday Yakup Özen’e destek olmak için Aydın’a gelen Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak ve Mustafa Örnek Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde bir mekanda, Yakup Özen’in delege adaylarıyla toplantı yaptı. Toplantıya Yakup Özen babasının cenazesi olması dolayısıyla katılmadı. Toplantıya, Aydın Devlet Hastanesi Satın Almadan Sorumlu Eski Müdür Yardımcıları Mehmet Şahin ve Filiz Kılıçaslan, Başhekim Eski Yardımcısı Onur Serbest, Hemşire Meryem Karabulut, Gönül Apa, Serap Solak, Kadın Doğum Hastanesi Eski Müdürü Fatih Yonar, Selçuk Devlet Hastanesi Eski Müdürü Salim Korkmaz ile birlikte yaklaşık 50 kişi katıldı. Yakup Özen ve ekibi, delege çalışmaları süresince seçildikleri takdirde idari kadroların değişeceği, kendi arkadaşlarının yönetici olacağı şeklinde algı oluşturdukları bilinmekte. Ancak Aydın’da bir medikal firma temsilcisi olan Halil Süren’in de toplantıda olması kafaları biraz da olsa karıştırıyor. Toplantı süresince iki genel başkan yardımcısının yanında samimi pozlar vermesi akıllarda soru işaretleri getirdi. Sendika genel başkan yardımcılarının, delege seçimleri için düzenledikleri toplantıda Halil Süren’in de iştirak etmesi, “Hastanelere kanama durdurucu malzeme satan Halil Süren’in, sendika seçimleriyle ne işi var, seçime sponsor mu oldu, toplantıda bulunan bazı eski yöneticilere diyet borcu mu var, yoksa yeni bir pazarlık mı yapıldı, genel başkan yardımcıları ile neyin pazarlığını yaptılar?” diye sağlık camiasında sorgulanıyor.
Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak ve Mustafa Örnek'in, Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde bir mekanda, Yakup Özen’in delege adaylarıyla bazı ilginç isimlerin de katılımıyla yaptıkları toplantı soru işaretlerine neden oldu,

AYDIN- Sağlık-Sen Aydın Şubesi'nin delege seçimlerinde muhalif aday Yakup Özen’e destek olmak için Aydın’a gelen Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak ve Mustafa Örnek Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde bir mekanda, Yakup Özen’in delege adaylarıyla toplantı yaptı. Toplantıya Yakup Özen babasının cenazesi olması dolayısıyla katılmadı.

Toplantıya, Aydın Devlet Hastanesi Satın Almadan Sorumlu Eski Müdür Yardımcıları Mehmet Şahin ve Filiz Kılıçaslan, Başhekim Eski Yardımcısı Onur Serbest, Hemşire Meryem Karabulut, Gönül Apa, Serap Solak, Kadın Doğum Hastanesi Eski Müdürü Fatih Yonar, Selçuk Devlet Hastanesi Eski Müdürü Salim Korkmaz ile birlikte yaklaşık 50 kişi katıldı.

Yakup Özen ve ekibi, delege çalışmaları süresince seçildikleri takdirde idari kadroların değişeceği, kendi arkadaşlarının yönetici olacağı şeklinde algı oluşturdukları bilinmekte.

Ancak Aydın’da bir medikal firma temsilcisi olan Halil Süren’in de toplantıda olması kafaları biraz da olsa karıştırıyor. Toplantı süresince iki genel başkan yardımcısının yanında samimi pozlar vermesi akıllarda soru işaretleri getirdi.

Sendika genel başkan yardımcılarının, delege seçimleri için düzenledikleri toplantıda Halil Süren’in de iştirak etmesi, “Hastanelere kanama durdurucu malzeme satan Halil Süren’in, sendika seçimleriyle ne işi var, seçime sponsor mu oldu, toplantıda bulunan bazı eski yöneticilere diyet borcu mu var, yoksa yeni bir pazarlık mı yapıldı, genel başkan yardımcıları ile neyin pazarlığını yaptılar?” diye sağlık camiasında sorgulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.