Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sağlık-Sen’de Karaer ezdi geçti 54-0!

GÜNCEL 13.08.2018 - 20:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3555+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen’de Karaer ezdi geçti 54-0!

Sağlık-Sen Aydın Şubesi’nde yapılan delege seçimlerinde mevcut Başkan A. Baki Karaer ezdi geçti.

AYDIN- Sandıkların açılmasıyla yapılan sayımda Karaer’in delege listesi 54-0 kazandı. Başkan Karaer, çıkan sonuçla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Bugün Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nün seçimini yaptık. İl genelinde 603 delegemiz oy kullandı. Açık ara farkla 54-0 delegeliği aldık. Şahsımıza teveccüh gösteren üyelerimize teşekkür ediyorum. Kazanan Sağlık-Sen oldu, sendikamız oldu. Oy veren ve vermeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yarın Kadın Doğum Hastanesi, Kuşadası, Söke ve Didim hastanelerinde seçim olacak, oralarda da delege seçimi yapılacak. Yarınki yapılacak seçimlerde 27 delegemiz seçilecek. Oralardaki delege seçimlerinde 15 sıfır olarak başlıyoruz, oralarda arkadaşlar delege adayı göstermediler, çıkaramadılar. Şuan itibarıyla 82 delegemiz var. Yarın da inşallah sayımızı 100’e çıkarmak ve seçimi şuan itibarıyla bitirmek istiyoruz. Delege seçimlerimizin devamında 29 Eylül tarihinde bu delege arkadaşlarımız Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanını seçecekler.”
Sağlık-Sen Aydın Şubesi’nde yapılan delege seçimlerinde mevcut Başkan A. Baki Karaer ezdi geçti.

AYDIN- Sandıkların açılmasıyla yapılan sayımda Karaer’in delege listesi 54-0 kazandı.

Başkan Karaer, çıkan sonuçla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nün seçimini yaptık. İl genelinde 603 delegemiz oy kullandı. Açık ara farkla 54-0 delegeliği aldık. Şahsımıza teveccüh gösteren üyelerimize teşekkür ediyorum. Kazanan Sağlık-Sen oldu, sendikamız oldu. Oy veren ve vermeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yarın Kadın Doğum Hastanesi, Kuşadası, Söke ve Didim hastanelerinde seçim olacak, oralarda da delege seçimi yapılacak.

Yarınki yapılacak seçimlerde 27 delegemiz seçilecek. Oralardaki delege seçimlerinde 15 sıfır olarak başlıyoruz, oralarda arkadaşlar delege adayı göstermediler, çıkaramadılar. Şuan itibarıyla 82 delegemiz var. Yarın da inşallah sayımızı 100’e çıkarmak ve seçimi şuan itibarıyla bitirmek istiyoruz.

Delege seçimlerimizin devamında 29 Eylül tarihinde bu delege arkadaşlarımız Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanını seçecekler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.