Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sağlık-Sen’den Genel Sekreter Özcan’a Ziyaret

EKONOMİ 10.07.2015 - 09:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3872+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen’den Genel Sekreter Özcan’a Ziyaret

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti. Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanvekili Muhterem Başkaya, Mali Sekreter Hasan Akköprü, Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Cemal Yamak, Basın Yayın ve İletişim Sekreteri Erdem Özcan ve Genç Memur-Sen Aydın Temsilcisi Yakup Özen, 6 Temmuz 2015 Pazartesi günü itibariyle Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine başlayan Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, “Sağlık-Sen Aydın Şubesi olarak görevine yeni başlayan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın Uzm. Dr. Selma Özcan hanımefendiyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimizde Aydın’ın sağlık sorunları ve eksiklikler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Özcan’ın Aydın'a hayırlı hizmetler üreteceğine inanıyoruz. Bizde Aydın Sağlık-Sen olarak ihtiyaç duyulması halinde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer ve Sağlık-Sen yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan da, Aydın’daki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve kalitesinin artırılması noktasında gayret göstereceklerini ifade etti.
Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanvekili Muhterem Başkaya, Mali Sekreter Hasan Akköprü, Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Cemal Yamak, Basın Yayın ve İletişim Sekreteri Erdem Özcan ve Genç Memur-Sen Aydın Temsilcisi Yakup Özen, 6 Temmuz 2015 Pazartesi günü itibariyle Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine başlayan Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Uzm. Dr. Selma Özcan Yazıcıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, “Sağlık-Sen Aydın Şubesi olarak görevine yeni başlayan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın Uzm. Dr. Selma Özcan hanımefendiyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimizde Aydın’ın sağlık sorunları ve eksiklikler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Özcan’ın Aydın'a hayırlı hizmetler üreteceğine inanıyoruz. Bizde Aydın Sağlık-Sen olarak ihtiyaç duyulması halinde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer ve Sağlık-Sen yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan da, Aydın’daki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve kalitesinin artırılması noktasında gayret göstereceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.