Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“Sağlığımız için denetimlerimiz artacak”

TEKNOLOJİ 21.07.2016 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2891+ kez okundu.
 

“Sağlığımız için denetimlerimiz artacak”

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki kasap, şarküteri, et ve süt ürünlerinin satıldığı mandıralar, bakkal ve süpermarketler ile temel gıda ürünlerinin satıldığı tüm iş yerlerine yönelik denetimler başlattı.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, yapılan denetimlere ilişkin “Ramazan Ayı içerisinde başlattığımız ve sıklaştırarak devam ettiğimiz denetimlerde birçok tarihi geçmiş ürün, hijyenik olmayan üretim yeri ile satış ve tüketime elveriş olmayan birçok temel gıda maddesi ile iş yeri tespit ettik. Buralara ilişkin gerekli ihtarlar yapıldı. Olumsuz şartlarda satış yapan bu işyerlerimize yönelik yapacağımız ikinci denetimlerde cezai işlem de uygulayacağız. Çünkü bizim için en önemli şey halkımızın sağlığıdır” dedi.  “KİMSENİN HALK SAĞLIĞIYLA OYNAMASINA İZİN VERMEM” İlçe genelinde sürdürülen denetimlerde tespit edilerek tutanakla alınan ürünlerin imha işleminin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Kale, şunları söyledi: “Denetimlerimiz kesinlikle devam edecektir. Önümüzdeki günlerde lokanta, kahvehane gibi halkımız tarafından yoğun olarak kullanılan mekanlara yönelik de denetimler başlatacağız. Yaptığımız denetimlerde yasal prosedürleri yerine getiren ve gayet hijyenik koşullarda halkımıza hizmet veren işletmelerimiz de bulunmaktadır. Onlara da teşekkür ediyorum. Gayemiz, esnafımıza sıkıntı vermek değil. Ancak, gerekli yasal koşulları taşımayan ve sağlıksız ürünlerin satışını gerçekleştiren hiçbir iş yerine de müsamaha gösterilmeyecektir. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir.” 
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki kasap, şarküteri, et ve süt ürünlerinin satıldığı mandıralar, bakkal ve süpermarketler ile temel gıda ürünlerinin satıldığı tüm iş yerlerine yönelik denetimler başlattı.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, yapılan denetimlere ilişkin “Ramazan Ayı içerisinde başlattığımız ve sıklaştırarak devam ettiğimiz denetimlerde birçok tarihi geçmiş ürün, hijyenik olmayan üretim yeri ile satış ve tüketime elveriş olmayan birçok temel gıda maddesi ile iş yeri tespit ettik. Buralara ilişkin gerekli ihtarlar yapıldı. Olumsuz şartlarda satış yapan bu işyerlerimize yönelik yapacağımız ikinci denetimlerde cezai işlem de uygulayacağız. Çünkü bizim için en önemli şey halkımızın sağlığıdır” dedi.

 “KİMSENİN HALK SAĞLIĞIYLA OYNAMASINA İZİN VERMEM”

İlçe genelinde sürdürülen denetimlerde tespit edilerek tutanakla alınan ürünlerin imha işleminin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Kale, şunları söyledi:

“Denetimlerimiz kesinlikle devam edecektir. Önümüzdeki günlerde lokanta, kahvehane gibi halkımız tarafından yoğun olarak kullanılan mekanlara yönelik de denetimler başlatacağız. Yaptığımız denetimlerde yasal prosedürleri yerine getiren ve gayet hijyenik koşullarda halkımıza hizmet veren işletmelerimiz de bulunmaktadır. Onlara da teşekkür ediyorum. Gayemiz, esnafımıza sıkıntı vermek değil. Ancak, gerekli yasal koşulları taşımayan ve sağlıksız ürünlerin satışını gerçekleştiren hiçbir iş yerine de müsamaha gösterilmeyecektir. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.