Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

GÜNCEL 28.11.2018 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2799+ kez okundu.
 

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Aydın’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi.

AYDIN- Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden dün yapılan açıklamanın ardından sağanak yağış Aydın’da sabahın erken saatlerinden itibaren etkili oldu. Sabah işlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağışla birlikte yolda oluşan su birikintileri araç trafiğini olumsuz etkiledi. Yağıştan dolayı ana arterlerde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak için trafik ekipleri yoğun çaba sarf etti. Yağıştan vatandaşlar da nasibini aldı. Dışarıya şemsiye almadan çıkan vatandaşlar su birikintilerinden dolayı karşıdan karşıya geçmekte zor anlar yaşadı. Aydın’da etkili olan sağanak yağışlı havanın iki gün daha etkili olacağı belirtilirken, yetkililer yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli davranmaları konusunda uyardı.
Aydın’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi.

AYDIN- Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden dün yapılan açıklamanın ardından sağanak yağış Aydın’da sabahın erken saatlerinden itibaren etkili oldu. Sabah işlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağışla birlikte yolda oluşan su birikintileri araç trafiğini olumsuz etkiledi. Yağıştan dolayı ana arterlerde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak için trafik ekipleri yoğun çaba sarf etti. Yağıştan vatandaşlar da nasibini aldı. Dışarıya şemsiye almadan çıkan vatandaşlar su birikintilerinden dolayı karşıdan karşıya geçmekte zor anlar yaşadı.

Aydın’da etkili olan sağanak yağışlı havanın iki gün daha etkili olacağı belirtilirken, yetkililer yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli davranmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.