Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şadırvan göz kamaştırıyor

GÜNCEL 12.07.2017 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4129+ kez okundu.
 

Şadırvan göz kamaştırıyor

Germencik Belediyesi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Kent Meydanı projesinin sonrasında Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii önünde bulunan alana da şadırvan yaparak meydan projesinde son dokunuşları yapıyor. Yapımı tamamlanan şadırvan için camii cemaati Başkan Akın’a memnuniyetini dile getirdi.

AYDIN-Germencik Kent Meydanı’nda büyük eksikliği hissedilen şadırvan Germencik Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii müezzini Bekir Sarı “Germencik Belediyesi tarafından camii çevresinde yapılan düzenleme ve yapımı tamamlanan şadırvan cemaatimiz tarafından çok beğeniliyor. Büyük eksiklik olarak düşündüğümüz şadırvan ve yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı cemaatimiz adına emeği geçenlere ve Belediye Başkanımız Ümmet Akın’a teşekkür ediyorum” dedi. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Kısa sürede Germencik Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların artık sonuna geliyoruz. Atılan ilk adım ile Belediyemiz yeni hizmet binasında Germencikli Vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Daha sonra herkesin merakla beklediği Kent Meydanı projemizi hayata geçirmek adına büyük adımlar attık. Ekibimiz kısa sürede elinden geleni yaparak üzerine düşeni yaptı. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan ve Büyük Germencik sloganı ile çıktığımız yolda projelerimizi hayata geçirmek bizleri mutlu ediyor. Germencik Belediye hizmet binası, Çarıklar İmam Lojmanı ve Okuma Evi, Türk Kültür Evi projelerimiz ile Selçuklu mimarisini Germencik’te görme imkânımız oldu. Yine kent meydanında bulunan ve 1912 yılında yapılan Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii’mizin önünde çevre düzenlemesini geçtiğimiz günlerde bitirdiğimiz şadırvan ile tamamladık. Büyük Germencik için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Germencik Belediyesi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Kent Meydanı projesinin sonrasında Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii önünde bulunan alana da şadırvan yaparak meydan projesinde son dokunuşları yapıyor. Yapımı tamamlanan şadırvan için camii cemaati Başkan Akın’a memnuniyetini dile getirdi.

AYDIN-Germencik Kent Meydanı’nda büyük eksikliği hissedilen şadırvan Germencik Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii müezzini Bekir Sarı “Germencik Belediyesi tarafından camii çevresinde yapılan düzenleme ve yapımı tamamlanan şadırvan cemaatimiz tarafından çok beğeniliyor. Büyük eksiklik olarak düşündüğümüz şadırvan ve yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı cemaatimiz adına emeği geçenlere ve Belediye Başkanımız Ümmet Akın’a teşekkür ediyorum” dedi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Kısa sürede Germencik Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların artık sonuna geliyoruz. Atılan ilk adım ile Belediyemiz yeni hizmet binasında Germencikli Vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Daha sonra herkesin merakla beklediği Kent Meydanı projemizi hayata geçirmek adına büyük adımlar attık. Ekibimiz kısa sürede elinden geleni yaparak üzerine düşeni yaptı. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan ve Büyük Germencik sloganı ile çıktığımız yolda projelerimizi hayata geçirmek bizleri mutlu ediyor. Germencik Belediye hizmet binası, Çarıklar İmam Lojmanı ve Okuma Evi, Türk Kültür Evi projelerimiz ile Selçuklu mimarisini Germencik’te görme imkânımız oldu. Yine kent meydanında bulunan ve 1912 yılında yapılan Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii’mizin önünde çevre düzenlemesini geçtiğimiz günlerde bitirdiğimiz şadırvan ile tamamladık. Büyük Germencik için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.