Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sadakat

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 29.12.2015 - 23:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2531+ kez okundu.
 

Sadakat

2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Tolga Doğantez, ikinci yarıda performanslarının ‘sisteme sadakat’ ile belli olacağını söyledi.

Transfer çalışmalarının yanı sıra ikinci yarı hazırlıklarına hız veren Efeler,  dün yaptığı antrenmanın ardından 5 günlük izne çıktı. Kuşadası’nda  3 Ocak’ta toplanacak olan Aydınspor 1923, buradaiki haftalık kamp yapacak. Teknik direktör Tolga Doğantez yaptığı açıklamada, transfer sürecini sürdürdüklerini belirtti. Tanıdıkları oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını belirten Doğantez, “İkinci yarıda performansımız sisteme sadakat ile doğru orantılı gidecek. İlk yarının sonunda oynadığımız karşılaşmalarda düşüşler yaşadık. Bu düşüşleri en aza indirmek için çalışmalarımız sürecek” dedi.
2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Tolga Doğantez, ikinci yarıda performanslarının ‘sisteme sadakat’ ile belli olacağını söyledi.

Transfer çalışmalarının yanı sıra ikinci yarı hazırlıklarına hız veren Efeler,  dün yaptığı antrenmanın ardından 5 günlük izne çıktı. Kuşadası’nda  3 Ocak’ta toplanacak olan Aydınspor 1923, buradaiki haftalık kamp yapacak.

Teknik direktör Tolga Doğantez yaptığı açıklamada, transfer sürecini sürdürdüklerini belirtti. Tanıdıkları oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını belirten Doğantez, “İkinci yarıda performansımız sisteme sadakat ile doğru orantılı gidecek. İlk yarının sonunda oynadığımız karşılaşmalarda düşüşler yaşadık. Bu düşüşleri en aza indirmek için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.