Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Saatçı; BŞB’ye verilmesini istedi

SİYASET 06.01.2015 - 14:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4051+ kez okundu.
 

Saatçı; BŞB’ye verilmesini istedi

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler ilçesindeki Ayter jeotermal sahasının büyükşehir belediyesine verilmesini istedi.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler ilçesindeki Ayter jeotermal sahasının büyükşehir belediyesine verilmesini istedi. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Ayter jeotermal sahasında zaman zaman 2 metre yüksekliğe çıkan jeotermal kaynak suyunun boşa akıp gitmesine tepki gösterdi. Saatçı, “Ilıcabaşı’ndaki Ayter alanında termal su artık kendini dışarı vuruyor. Doğal kaynaklarımız heba oluyor. Aydın’ın kaynakları, Aydın Büyükşehir Belediyesine verilmesinde gerekirse boşu boşuna aksın zihniyetinin sahipleri aslında Aydın’a ve Aydınlıya ihanet ediyor” dedi.Ayter sahasının büyükşehir belediyesine verilmesini isteyen Saatçı, “Buradan Aydın’ın iktidar partisi milletvekilleri ve Sayın Valimize sesleniyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bu kaynaklar ile kentimizin ucuza ısıtılıp, termal turizm alanı kazandırmak istediklerini defalarca ifade etmesine rağmen, bu alan Aydın Büyükşehir Belediyesine verilmemiş, Aydın ekonomisine ve Aydın halkına katkı sağlayacağına boşu boşuna aksın denmiştir. Aydın’ın zenginliğinin boşa akıp gitmemesi için gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz” diye konuştu.
CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler ilçesindeki Ayter jeotermal sahasının büyükşehir belediyesine verilmesini istedi.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler ilçesindeki Ayter jeotermal sahasının büyükşehir belediyesine verilmesini istedi.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Ayter jeotermal sahasında zaman zaman 2 metre yüksekliğe çıkan jeotermal kaynak suyunun boşa akıp gitmesine tepki gösterdi. Saatçı, “Ilıcabaşı’ndaki Ayter alanında termal su artık kendini dışarı vuruyor. Doğal kaynaklarımız heba oluyor. Aydın’ın kaynakları, Aydın Büyükşehir Belediyesine verilmesinde gerekirse boşu boşuna aksın zihniyetinin sahipleri aslında Aydın’a ve Aydınlıya ihanet ediyor” dedi.Ayter sahasının büyükşehir belediyesine verilmesini isteyen Saatçı, “Buradan Aydın’ın iktidar partisi milletvekilleri ve Sayın Valimize sesleniyorum.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bu kaynaklar ile kentimizin ucuza ısıtılıp, termal turizm alanı kazandırmak istediklerini defalarca ifade etmesine rağmen, bu alan Aydın Büyükşehir Belediyesine verilmemiş, Aydın ekonomisine ve Aydın halkına katkı sağlayacağına boşu boşuna aksın denmiştir. Aydın’ın zenginliğinin boşa akıp gitmemesi için gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.