Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Saatçi aday olmayacak

SİYASET 22.12.2015 - 03:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3003+ kez okundu.
 

Saatçi aday olmayacak

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, 27 Aralık’ta yapılacak İl Kongresi’nde CHP Aydın İl Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladı.

CHP Aydın İl Binasında düzenlenen basın toplantısına, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Köşk İlçe Başkanı Mehmet Güldenk, Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, Karpuzlu İlçe Başkanı Kerim Yüksel, Buharkent İlçe Başkanı Kudret Yüksel, İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş ve çok sayıda partili katıldığı toplantıda konuşan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, 27 Aralık’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Başkan Saatçi, “15 Eylül 2014’ten bu yana CHP Aydın İl Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bu süre içerisinde partimizin başarısı için ilçelerimizle beraber elimizden geleni yaptık. Bu mücadeleyi gururla şerefle yerine getirdiğime inanıyorum. Bundan sonraki süreçte partimizin bayrağını daha yukarılara taşımak için aday olan kardeşlerime teslim ederek başarılar diliyorum. 27 Aralık’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde aday olmayacağımı herkesin bilmesini isterim” dedi. “YENİ YÜZLER OLMASINDA FAYDA VAR” Siyaset uzun soluklu bir yol ve bende bu yolda hep var oldum, olmaya da devam edeceğim diyen Saatçi, “CHP Örgütü içinde var olmaya her zaman devam edeceğim. Partimizin yeni yüzlere ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki seçim sürecinde yeni gelenlerin daha başarılı olacağına inanıyorum. Bu süreçte de ben biraz soluk alıp, dinlenmek istiyorum. 27 Aralık Pazar günü yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.
CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, 27 Aralık’ta yapılacak İl Kongresi’nde CHP Aydın İl Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladı.

CHP Aydın İl Binasında düzenlenen basın toplantısına, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Köşk İlçe Başkanı Mehmet Güldenk, Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, Karpuzlu İlçe Başkanı Kerim Yüksel, Buharkent İlçe Başkanı Kudret Yüksel, İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş ve çok sayıda partili katıldığı toplantıda konuşan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, 27 Aralık’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Başkan Saatçi, “15 Eylül 2014’ten bu yana CHP Aydın İl Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bu süre içerisinde partimizin başarısı için ilçelerimizle beraber elimizden geleni yaptık. Bu mücadeleyi gururla şerefle yerine getirdiğime inanıyorum. Bundan sonraki süreçte partimizin bayrağını daha yukarılara taşımak için aday olan kardeşlerime teslim ederek başarılar diliyorum. 27 Aralık’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde aday olmayacağımı herkesin bilmesini isterim” dedi.

“YENİ YÜZLER OLMASINDA FAYDA VAR”

Siyaset uzun soluklu bir yol ve bende bu yolda hep var oldum, olmaya da devam edeceğim diyen Saatçi, “CHP Örgütü içinde var olmaya her zaman devam edeceğim. Partimizin yeni yüzlere ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki seçim sürecinde yeni gelenlerin daha başarılı olacağına inanıyorum. Bu süreçte de ben biraz soluk alıp, dinlenmek istiyorum. 27 Aralık Pazar günü yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.