Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Saadet Partisi seçime hazır

SİYASET 26.03.2018 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3819+ kez okundu.
 

Saadet Partisi seçime hazır

Saadet Partisi Aydın İl Teşkilatı’nın 2018 yılı Mart ayı il divan toplantısının Köfteci Dede Tesisleri’nde gerçekleştirdiği bildirildi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve İl sorumlusu Bilal Hazırbulan, partisinin olası bir seçime hazırlıklı olduğunu ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, düzenlenen toplantıya; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Bilal Hazırbulan, SP Antalya İl Bşk. Yardımcısı Av. Ali Aktaş, SP İl Başkanı Ali Söğüt, İl ve İlçe Teşkilatları ve çok sayıda partililer katıldı. SP İl Başkanı Ali Söğüt yaptığı açılış konuşmasında, “Milli Görüşçüler, Saadet Partililer olarak iyiliği emr, kötülüğü nehy düsturunda çalışan bütün insanlığın saadet ve selametini amaç edinen ve bu uğurda mücadele eden bir siyasi hareketiz. Saadet Partisi, bu milletin ruh köküdür, özüdür, bu milletin ta kendisidir. Bu sebeple tüm ilçelerde teşkilatlarımızın çalışmalarını daha da artırarak bu topraklardaki insanlarımızın kırılan umudunu tekrar sağlamak için canla başla çalışacağız. Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak, ülkemizin eğitimde, tarımda, sanayide, bilimde, teknolojide, ekonomide, gelişmesi ve büyümesi için çalışacağız, tenkitlerimizi ve tavsiyelerimizi sunacağız. Bugün en çok ihtiyacımız olan her alandaki ahlaki yapının güçlendirilmesi için çalışacağız. Kısacası Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya’nın kurulabilmesi için elzem olan İslam Birliği’nin hayata geçmesi için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz" dedi, Daha sonra Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve İl sorumlusu Bilal Hazırbulan söz aldı. Saadet Partisi’nin olası bir seçime hazırlıklı olduğunu ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Hazırbulan, “2 buçuk milyon insanımız doğduğu toprakları terk etti. Türkiye’de 50 İl göç veriyor. Köyde kalan son çiftçi bile köyünden edilmek isteniyor. Son yapılan benzin ve mazot zamlarının ve döviz artışının büyük mağduriyetlere sebep olduğunu, Ayrıca iktidar şeker fabrikalarını satma kararı alarak, fabrikaları belirsizliklerle dolu bir özelleştirme programının içine alındığını kaydetti. Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı ve “Fetönün Kumpası Bylock Zokası” adlı kitabın yazarı Av. Ali Aktaş ise, morbeyin uygulamaları üzerinden verilen reklamla ByLock IP'sine yönlendirmeyle 11 bin 480 kişinin mağdur edildiğini, yaşanan süreci ve mağdurların hayat hikayelerini anlattı. Zaman zaman salonda duygusal anlar yaşandı. Daha sonra ilçe rapor sunumlarına ve müzakerelerine geçilerek, toplantı son buldu.
Saadet Partisi Aydın İl Teşkilatı’nın 2018 yılı Mart ayı il divan toplantısının Köfteci Dede Tesisleri’nde gerçekleştirdiği bildirildi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve İl sorumlusu Bilal Hazırbulan, partisinin olası bir seçime hazırlıklı olduğunu ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, düzenlenen toplantıya; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Bilal Hazırbulan, SP Antalya İl Bşk. Yardımcısı Av. Ali Aktaş, SP İl Başkanı Ali Söğüt, İl ve İlçe Teşkilatları ve çok sayıda partililer katıldı.

SP İl Başkanı Ali Söğüt yaptığı açılış konuşmasında, “Milli Görüşçüler, Saadet Partililer olarak iyiliği emr, kötülüğü nehy düsturunda çalışan bütün insanlığın saadet ve selametini amaç edinen ve bu uğurda mücadele eden bir siyasi hareketiz. Saadet Partisi, bu milletin ruh köküdür, özüdür, bu milletin ta kendisidir. Bu sebeple tüm ilçelerde teşkilatlarımızın çalışmalarını daha da artırarak bu topraklardaki insanlarımızın kırılan umudunu tekrar sağlamak için canla başla çalışacağız. Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak, ülkemizin eğitimde, tarımda, sanayide, bilimde, teknolojide, ekonomide, gelişmesi ve büyümesi için çalışacağız, tenkitlerimizi ve tavsiyelerimizi sunacağız. Bugün en çok ihtiyacımız olan her alandaki ahlaki yapının güçlendirilmesi için çalışacağız. Kısacası Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya’nın kurulabilmesi için elzem olan İslam Birliği’nin hayata geçmesi için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz" dedi,

Daha sonra Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve İl sorumlusu Bilal Hazırbulan söz aldı. Saadet Partisi’nin olası bir seçime hazırlıklı olduğunu ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Hazırbulan, “2 buçuk milyon insanımız doğduğu toprakları terk etti. Türkiye’de 50 İl göç veriyor. Köyde kalan son çiftçi bile köyünden edilmek isteniyor. Son yapılan benzin ve mazot zamlarının ve döviz artışının büyük mağduriyetlere sebep olduğunu, Ayrıca iktidar şeker fabrikalarını satma kararı alarak, fabrikaları belirsizliklerle dolu bir özelleştirme programının içine alındığını kaydetti.

Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı ve “Fetönün Kumpası Bylock Zokası” adlı kitabın yazarı Av. Ali Aktaş ise, morbeyin uygulamaları üzerinden verilen reklamla ByLock IP'sine yönlendirmeyle 11 bin 480 kişinin mağdur edildiğini, yaşanan süreci ve mağdurların hayat hikayelerini anlattı. Zaman zaman salonda duygusal anlar yaşandı.

Daha sonra ilçe rapor sunumlarına ve müzakerelerine geçilerek, toplantı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.