Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Saadet Partililer darp edildi

ASAYİŞ 08.06.2018 - 14:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4267+ kez okundu.
 

Saadet Partililer darp edildi

Saadet Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya afiş arbedesinde yaralandı.

AYDIN- Saadet Parti (SP) Aydın İl Teşkilatı’nın Didim’e bağlı Balat Mahallesi’nde gerçekleştirdiği seçim çalışması sırasında, afiş tartışması sonucu yaşanan arbedede SP Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya darp edildi. Seçim çalışmalarını dün akşam Didim'de sürdüren SP Aydın milletvekili adayları, Balat Mahallesi’nde kahve toplantısı gerçekleştirdi. Milletvekili adaylarının ayrılmasının ardından Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen ve Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya ile ilçe yöneticilerinin bulunduğu heyet, akşam kahvehanelere afiş yapıştırmak istedikleri sırada, karşılarına çıkan grupla aralarında tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışma sonucu, SP Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya darp edildiğini iddia ederek, karşı taraftan şikayetçi oldu. Yaşanan saldırıyı kınayan SP Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen, “Milletvekili adaylarımızla Didim’deki ziyaretlerin ardından iftar saatinden sonra Balat Mahallesi’nde kahvehane toplantısı yaptık. Toplantı bittikten sonra vekil adaylarımızı uğurladık ve Didim’e dönmeye karar verdik. Arkadaşlarımız, kapanmak üzere olan iki kahvehaneye afiş yapıştırmak istedi. Afişleri yapıştırmamıza engel olmak isteyen bir kişiyle aramızda bir sözlü tartışma çıktı. Daha sonra o kişiyle beraber olan başkaları, Kuşadası İlçe Başkanımıza saldırmaya başladı. Bu esnada il yönetimimizden bazı arkadaşları da darp ettiler. Sonra biz durumu jandarmaya bildirdik. Jandarma ekipleri, olaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı. Şikayetçi olup, konuyu yargıya taşıyacağız” dedi. Seçim kampanyası başladığından beri Saadet Partililere yönelik yaşanan saldırıların birinin de Didim yaşanması tepki aldı.
Saadet Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya afiş arbedesinde yaralandı.

AYDIN- Saadet Parti (SP) Aydın İl Teşkilatı’nın Didim’e bağlı Balat Mahallesi’nde gerçekleştirdiği seçim çalışması sırasında, afiş tartışması sonucu yaşanan arbedede SP Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya darp edildi.

Seçim çalışmalarını dün akşam Didim'de sürdüren SP Aydın milletvekili adayları, Balat Mahallesi’nde kahve toplantısı gerçekleştirdi. Milletvekili adaylarının ayrılmasının ardından Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen ve Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya ile ilçe yöneticilerinin bulunduğu heyet, akşam kahvehanelere afiş yapıştırmak istedikleri sırada, karşılarına çıkan grupla aralarında tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışma sonucu, SP Kuşadası İlçe Başkanı Yasin Sarıkaya darp edildiğini iddia ederek, karşı taraftan şikayetçi oldu.

Yaşanan saldırıyı kınayan SP Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen, “Milletvekili adaylarımızla Didim’deki ziyaretlerin ardından iftar saatinden sonra Balat Mahallesi’nde kahvehane toplantısı yaptık. Toplantı bittikten sonra vekil adaylarımızı uğurladık ve Didim’e dönmeye karar verdik. Arkadaşlarımız, kapanmak üzere olan iki kahvehaneye afiş yapıştırmak istedi. Afişleri yapıştırmamıza engel olmak isteyen bir kişiyle aramızda bir sözlü tartışma çıktı. Daha sonra o kişiyle beraber olan başkaları, Kuşadası İlçe Başkanımıza saldırmaya başladı. Bu esnada il yönetimimizden bazı arkadaşları da darp ettiler. Sonra biz durumu jandarmaya bildirdik. Jandarma ekipleri, olaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı. Şikayetçi olup, konuyu yargıya taşıyacağız” dedi.

Seçim kampanyası başladığından beri Saadet Partililere yönelik yaşanan saldırıların birinin de Didim yaşanması tepki aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.