Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ruhsatsız silah yakalandı

ASAYİŞ 24.10.2016 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3794+ kez okundu.
 

Ruhsatsız silah yakalandı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Didim İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmada Didim Akyeniköy Mahallesi’nde ikamet eden K.A. isimli şahsın evinde ruhsatsız silah yakalandığı belirtildi.

DİDİM- Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine K.A isimli şahsın evinde arama yapmak üzere adli makamlardan alınan izin ile arama yapan Jandarma, şahsın evinde soba içerisinde poşete sarılı olarak ruhsatsız 1 adet Belçika yapımı 9 mm çapında browning marka tabanca ve 23 adet 9 mm tabanca fişeği ele geçirdi. Şüpheli K.A isimli şahıslar adli mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındığı belirtildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, her türlü kaçakçılık suçlarını işleyerek vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden ve halkı silahlandırmaya yönelen ve bundan menfaat temin eden şahıslarla mücadelenin aralıksız olarak devam ettiği kaydedildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Didim İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmada Didim Akyeniköy Mahallesi’nde ikamet eden K.A. isimli şahsın evinde ruhsatsız silah yakalandığı belirtildi.

DİDİM- Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine K.A isimli şahsın evinde arama yapmak üzere adli makamlardan alınan izin ile arama yapan Jandarma, şahsın evinde soba içerisinde poşete sarılı olarak ruhsatsız 1 adet Belçika yapımı 9 mm çapında browning marka tabanca ve 23 adet 9 mm tabanca fişeği ele geçirdi.

Şüpheli K.A isimli şahıslar adli mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındığı belirtildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, her türlü kaçakçılık suçlarını işleyerek vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden ve halkı silahlandırmaya yönelen ve bundan menfaat temin eden şahıslarla mücadelenin aralıksız olarak devam ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.