Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Roza Cafe yenilendi

GENEL 14.08.2017 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4231+ kez okundu.
 

Roza Cafe yenilendi

Aydınlılara hizmet sunan Roza Cafe, yenilenen konseptiyle yeniden hizmete başladı.

AYDIN- Efeler İlçesi Sevgi Yolu’nda özellikle gençlerin uğrak yeri olan Roza Cafe’nin İşletmecileri Ali Akpınar-Cihan Acet ikilisi, konuklarını daha huzurlu bir ortamda ağırlamak için yenilendiklerini söyledi. Giriş kapısından iş dekoruna, barından ışıklarına kadar yenilenen Roza Cafe, gençliği memnuniyetle ağırlamaya başladı. Yeniden hizmete açılışına katılan dostlarına teşekkür eden Akpınar-Acet ikilisi, daha iyi hizmet için kolları sıvadı.
Aydınlılara hizmet sunan Roza Cafe, yenilenen konseptiyle yeniden hizmete başladı.

AYDIN- Efeler İlçesi Sevgi Yolu’nda özellikle gençlerin uğrak yeri olan Roza Cafe’nin İşletmecileri Ali Akpınar-Cihan Acet ikilisi, konuklarını daha huzurlu bir ortamda ağırlamak için yenilendiklerini söyledi.

Giriş kapısından iş dekoruna, barından ışıklarına kadar yenilenen Roza Cafe, gençliği memnuniyetle ağırlamaya başladı. Yeniden hizmete açılışına katılan dostlarına teşekkür eden Akpınar-Acet ikilisi, daha iyi hizmet için kolları sıvadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.