Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Romanlar Hıdrellezi gönüllerince kutladı

GÜNCEL 08.05.2017 - 10:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2684+ kez okundu.
 

Romanlar Hıdrellezi gönüllerince kutladı

Didim Rumelili Romanlar Derneği'nin geleneksel bahar şenliği orman kampında yapıldı.

AYDIN- Orman Kampında gerçekleşen Etkinliğine Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Kaymakam Yönden ile Başkan Atabay, Roman vatandaşlarıyla bir araya gelerek Hıdrellezi kutlarken, Dernek Başkanı Mümin Var, ise Kaymakam Yönden ve Başkan Atabay’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Orman Kampını dolduran yüzlerce Roman vatandaş çalan müzikler ile kendilerinden geçti. Gençlerin ağırlıkta olduğu şenlikte yerinde durmayan Romanların eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu Dernek başkanı Mümin Var ise bu yıl şenlik 7 Mayıs’ta yaptıklarını belirterek katılım sağlayan ve destek olan herkese teşekkür etti.
Didim Rumelili Romanlar Derneği'nin geleneksel bahar şenliği orman kampında yapıldı.

AYDIN- Orman Kampında gerçekleşen Etkinliğine Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Kaymakam Yönden ile Başkan Atabay, Roman vatandaşlarıyla bir araya gelerek Hıdrellezi kutlarken, Dernek Başkanı Mümin Var, ise Kaymakam Yönden ve Başkan Atabay’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Orman Kampını dolduran yüzlerce Roman vatandaş çalan müzikler ile kendilerinden geçti. Gençlerin ağırlıkta olduğu şenlikte yerinde durmayan Romanların eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu Dernek başkanı Mümin Var ise bu yıl şenlik 7 Mayıs’ta yaptıklarını belirterek katılım sağlayan ve destek olan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.