Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Roman kadınların projesi Ankara’da fuara katıldı

GÜNCEL 27.07.2017 - 23:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4070+ kez okundu.
 

Roman kadınların projesi Ankara’da fuara katıldı

Türkiye’nin 33 ilinde 80 projenin sergilendiği Ankara’daki fuara Aydın’dan “Roman Kadınların Mandral Boncuk Yapımıyla İstihdama Katılması Projesi” de davet edildi.

AYDIN- Aydın Romanlar Sosyal Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdül Aydeniz, Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarında Aydın Standı’nda yer alarak, proje ile ilgili bilgileri ziyaretçilere aktardı. Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen insan kaynaklarının geliştirilmesi operasyonel programı çerçevesinde, Türkiye'nin 33 ilinde yürütülen 80 hibe projesine ait eserlerin sergileneceği Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarında, Aydın Romanlar Sosyal Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’nin “Aydın’da Roman Kadınların Mandral Boncuk Yapımıyla İstihdama katılması Projesi” de yer aldı. 26-27 Temmuz 2017’de Congresium Ankara ‘ da tahsis edilen stantta görevli olarak bulunan Dernek Başkanı Abdül Aydeniz, projeyi ve Aydın’ı en iyi şekilde temsil etti. Proje görünürlüklerinin dağıtıldığı ve proje eğitim çıktılarının sergilendiği kongreye Büyükelçi Delegasyon Başkanı Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Christian Berger ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da katılacağı belirtildi.
Türkiye’nin 33 ilinde 80 projenin sergilendiği Ankara’daki fuara Aydın’dan “Roman Kadınların Mandral Boncuk Yapımıyla İstihdama Katılması Projesi” de davet edildi.

AYDIN- Aydın Romanlar Sosyal Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdül Aydeniz, Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarında Aydın Standı’nda yer alarak, proje ile ilgili bilgileri ziyaretçilere aktardı.

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen insan kaynaklarının geliştirilmesi operasyonel programı çerçevesinde, Türkiye'nin 33 ilinde yürütülen 80 hibe projesine ait eserlerin sergileneceği Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarında, Aydın Romanlar Sosyal Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’nin “Aydın’da Roman Kadınların Mandral Boncuk Yapımıyla İstihdama katılması Projesi” de yer aldı.

26-27 Temmuz 2017’de Congresium Ankara ‘ da tahsis edilen stantta görevli olarak bulunan Dernek Başkanı Abdül Aydeniz, projeyi ve Aydın’ı en iyi şekilde temsil etti.

Proje görünürlüklerinin dağıtıldığı ve proje eğitim çıktılarının sergilendiği kongreye Büyükelçi Delegasyon Başkanı Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Christian Berger ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da katılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.