Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Rıdvan Eşin Kabotaj Bayramı'nı kutladı

GÜNCEL 01.07.2020 - 11:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4153+ kez okundu.
 

Rıdvan Eşin Kabotaj Bayramı'nı kutladı

Eşin Group Yön. Kur. Bşk. Aydınlı iş insan Rıdvan Eşin, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AYDIN - 1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile Türkiye’nin, kendi kara sularında egemenlik ve bağımsızlığını ilan ettiğine değinen Eşin, günün anlam ve önemine dair şu açıklamalarda bulundu. “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarında kazanmış olduğu en büyük başarılardan biridir. Bir nevi, vermiş olduğumuz Kurtuluş Savaşı’nın denizlerdeki zaferidir. Bu kanunla denizlerimize sahip çıkma bilinci insanımıza aşılanmış ve denizciliğimizin gelişip büyümesinde önemli rol oynamıştır. Bugün “Mavi Vatan” dediğimiz denizlerimize en çok hakim olduğumuz, en çok sahip çıktığımız dönemler, tarihimizde en büyük başarılarımızın olduğu dönemlerdir. Tarihe adını yazdırmış Piri Reis, Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa gibi ünlü denizcilerimiz vesilesiyle tüm dünyaya Türk Denizciliği’nin gücü defalarca kanıtlanmış ve atalarımızın o günkü denizcilik başarıları bugünümüze ışık tutmuştur. Ülkemiz jeopolitik olarak çok önemli bir konumda yer almaktadır. 3 tarafımızı çevreleyen denizlerimizi ve 2 boğazımızı denizcilik anlamında en iyi şekilde değerlendirmek için verdiğimiz mücadelemiz çok önemlidir.“Mavi Vatan” da güçlü olduğumuz sürece “Ana Vatan” da her zaman güvende olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutlar, denizlerimizde İslam egemenliğinin ilelebet devam etmesini Rabbimden niyaz ederim.”
Eşin Group Yön. Kur. Bşk. Aydınlı iş insan Rıdvan Eşin, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AYDIN - 1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile Türkiye’nin, kendi kara sularında egemenlik ve bağımsızlığını ilan ettiğine değinen Eşin, günün anlam ve önemine dair şu açıklamalarda bulundu.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarında kazanmış olduğu en büyük başarılardan biridir. Bir nevi, vermiş olduğumuz Kurtuluş Savaşı’nın denizlerdeki zaferidir. Bu kanunla denizlerimize sahip çıkma bilinci insanımıza aşılanmış ve denizciliğimizin gelişip büyümesinde önemli rol oynamıştır.

Bugün “Mavi Vatan” dediğimiz denizlerimize en çok hakim olduğumuz, en çok sahip çıktığımız dönemler, tarihimizde en büyük başarılarımızın olduğu dönemlerdir. Tarihe adını yazdırmış Piri Reis, Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa gibi ünlü denizcilerimiz vesilesiyle tüm dünyaya Türk Denizciliği’nin gücü defalarca kanıtlanmış ve atalarımızın o günkü denizcilik başarıları bugünümüze ışık tutmuştur.

Ülkemiz jeopolitik olarak çok önemli bir konumda yer almaktadır. 3 tarafımızı çevreleyen denizlerimizi ve 2 boğazımızı denizcilik anlamında en iyi şekilde değerlendirmek için verdiğimiz mücadelemiz çok önemlidir.“Mavi Vatan” da güçlü olduğumuz sürece “Ana Vatan” da her zaman güvende olmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutlar, denizlerimizde İslam egemenliğinin ilelebet devam etmesini Rabbimden niyaz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.