Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Rezidans yangını korkuttu

ASAYİŞ 07.09.2018 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3123+ kez okundu.
 

Rezidans yangını korkuttu

Rezidans inşaatındaki yangın kontrol altına alındı. İnşaat deposundaki yangında 3 işçi dumandan etkilendi,

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesindeki rezidans inşaatındaki malzeme deposunda çıkan yangın itfaiyenin büyük çabası ile kontrol altına alınarak, söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesi Balıkköy Mahallesi’nde devam eden bir rezidansın malzeme deposu olarak kullanılan bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İnşaatta kullanılan kimyasal malzemelerin tutuşması sonucu başlayan yangından çıkan dumanlar kısa sürede kentin üzerini kapladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir itfaiye ekiplerinin yangına bir saat süren müdahalesinin ardından yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşarken, dumandan etkilenen iki işçi ambulansta tedavi edildi. Bir işçi ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangın sonrası inşaat malzemeleri kullanılmaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.
Rezidans inşaatındaki yangın kontrol altına alındı. İnşaat deposundaki yangında 3 işçi dumandan etkilendi,

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesindeki rezidans inşaatındaki malzeme deposunda çıkan yangın itfaiyenin büyük çabası ile kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesi Balıkköy Mahallesi’nde devam eden bir rezidansın malzeme deposu olarak kullanılan bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İnşaatta kullanılan kimyasal malzemelerin tutuşması sonucu başlayan yangından çıkan dumanlar kısa sürede kentin üzerini kapladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir itfaiye ekiplerinin yangına bir saat süren müdahalesinin ardından yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşarken, dumandan etkilenen iki işçi ambulansta tedavi edildi. Bir işçi ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yangın sonrası inşaat malzemeleri kullanılmaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.