Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Resul Dindar, Didim Belediyespor için söyleyecek

MAGAZİN 14.08.2018 - 18:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3018+ kez okundu.
 

Resul Dindar, Didim Belediyespor için söyleyecek

Didim Belediyespor yararına Kent Meydanı’nda düzenlenecek konserde, Resul Dindar sahneye çıkacak.

AYDIN- Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor’a katkı amaçlı Resul Dindar konseri düzenlenecek. 18 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Kent Meydanı’nda düzenlenecek konser öncesinde kulüp yönetimince bilet satışları yapılmaya başlandı. Bu yıl yeni yönetim ve kadroyla hedefini yüksek tutan mavi beyazlı ekip, konser satışından elde edilecek geliri kulübün masrafları için kullanacak. Kulüp Başkanı Levent Ataş, bilet fiyatının 20 TL olduğunu ve tüm geliri Didim Belediyespor’a kalacağını belirterek, tüm Didimlilere ve duyarlı işadamlarını kulübe destek vermeye davet etti.
Didim Belediyespor yararına Kent Meydanı’nda düzenlenecek konserde, Resul Dindar sahneye çıkacak.

AYDIN- Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor’a katkı amaçlı Resul Dindar konseri düzenlenecek. 18 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Kent Meydanı’nda düzenlenecek konser öncesinde kulüp yönetimince bilet satışları yapılmaya başlandı. Bu yıl yeni yönetim ve kadroyla hedefini yüksek tutan mavi beyazlı ekip, konser satışından elde edilecek geliri kulübün masrafları için kullanacak.

Kulüp Başkanı Levent Ataş, bilet fiyatının 20 TL olduğunu ve tüm geliri Didim Belediyespor’a kalacağını belirterek, tüm Didimlilere ve duyarlı işadamlarını kulübe destek vermeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.