Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ressam Gülnaz Deniz’in sergisi Akbük'te açıldı

KÜLTÜR 28.07.2016 - 16:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4197+ kez okundu.
 

Ressam Gülnaz Deniz’in sergisi Akbük'te açıldı

Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Ressam Gülnaz Deniz, resim sergisi, Akbük Türkan Saylan Kültür merkezinde açıldı.

AYDIN- Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Ressam Gülnaz Deniz, resim sergisi, Akbük Türkan Saylan Kültür merkezinde açıldı. Açılışı Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay gerçekleştirdi. Doğa ve insan portrelerinin işlendiği serginin Akbük’ün sosyal ve kültür hayatına katkı sunacağını belirten Oskay, Ressam Gülnaz Deniz’e de çalışmalarına başlandı. Resim sergisi hafta sonuna kadar devam edecek.
Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Ressam Gülnaz Deniz, resim sergisi, Akbük Türkan Saylan Kültür merkezinde açıldı.

AYDIN- Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Ressam Gülnaz Deniz, resim sergisi, Akbük Türkan Saylan Kültür merkezinde açıldı. Açılışı Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay gerçekleştirdi. Doğa ve insan portrelerinin işlendiği serginin Akbük’ün sosyal ve kültür hayatına katkı sunacağını belirten Oskay, Ressam Gülnaz Deniz’e de çalışmalarına başlandı.

Resim sergisi hafta sonuna kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.