Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Resim sergisine yoğun ilgi

SANAT 07.08.2018 - 12:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3599+ kez okundu.
 

Resim sergisine yoğun ilgi

Aydın’ın Didim ilçesinde ressam Ayşe Tor tarafından açılan kişisel resim sergisi beğeni topladı.

AYDIN– Didim Remax Zeytin Dalı Sanat Galerisi salonun da açılan sergide 35 eserin yer aldığını belirten ressam Ayşe Tor, resmin evrensel bir dil olduğunu, din, ırk, dil ve kişisel farklılıkları ortadan kaldırdığını ve insanları birleştiren bir unsur olduğunu ifade etti. Yaptığı resimlerde tarih, doğa, kültür ve denizin izlerini taşıdığını belirten Tor, resimler tuval üzerine akrilik boya teknik çalışmalar olduğunu, resimlerde ekseri tarihi Medusa Heykeli, kadın, doğa ve deniz temaların ön planda olduğunu söyledi. Düzenlenen resim sergisinin 15 Ağustosa kadar tüm halka açık olduğu belirtildi.
Aydın’ın Didim ilçesinde ressam Ayşe Tor tarafından açılan kişisel resim sergisi beğeni topladı.

AYDIN– Didim Remax Zeytin Dalı Sanat Galerisi salonun da açılan sergide 35 eserin yer aldığını belirten ressam Ayşe Tor, resmin evrensel bir dil olduğunu, din, ırk, dil ve kişisel farklılıkları ortadan kaldırdığını ve insanları birleştiren bir unsur olduğunu ifade etti.

Yaptığı resimlerde tarih, doğa, kültür ve denizin izlerini taşıdığını belirten Tor, resimler tuval üzerine akrilik boya teknik çalışmalar olduğunu, resimlerde ekseri tarihi Medusa Heykeli, kadın, doğa ve deniz temaların ön planda olduğunu söyledi.

Düzenlenen resim sergisinin 15 Ağustosa kadar tüm halka açık olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.