Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Renkli bir imza günü

SANAT 14.04.2018 - 18:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3618+ kez okundu.
 

Renkli bir imza günü

Fatma Yazıcı, ilk kitabı olan Kirman’ı Aydınlı okurseverler için imzaladı.

AYDIN – Gazeteci, şair, araştırmacı ve aynı zamanda ressam olan çok yönlü sanatçı, Sıla Kitapevi ve Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi’nin desteğiyle gerçekleşen imza gününde okurseverlerle buluştu. Sıla Kitapevi'ndeki imza etkinliğini elinde kirman tutan ve Muğla’dan geldiği bilinen bir kadınla renklendiren sanatçı, etkinlikte gösteri yapan zeybek ekibine de dansıyla eşlik etti. Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi Başkanı Yıldız Saray ise, derneğin Atatürk tarafından kurulan ilk kadın derneği unvanına sahip olduğunu belirterek derneğin çalışmalarına ilişkin şunları söyledi: “Türk Kadınlar Birliği, 104 yıl önce Ankara’da Atatürk tarafından kurulmuş, desteklenmiş bir dernek. Türk kadınına siyasal konuda, ekonomi konusunda, sağlık konusunda yardımcı olmayı amaçlayan bir dernek. Aydın’da da kurulalı 25 yıl oldu. 1993’de kuruldu. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınlarımıza, gençlerimize eğitimleri konusunda, sağlık konusunda, takıldıkları herhangi bir konuda yardımcı olmak istiyoruz. Bizim yaptığımız yardım parasal bir yardım değil, manevi bir yardım. Onları eğiterek, yol göstererek yardımcı oluyoruz. Çok da güzel geri dönüşümler alıyoruz. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz var. Onlarla da gurur duyuyoruz. Hepsi de çok güzel yerlere geldiler. Zaman zaman bize dönüyorlar, ‘Biz de yardımcı olmak istiyoruz size.’ diyorlar. Hatta dün 94. yılımızı kutladık Türkiye çapında. Çok da güzel bir etkinlikti. Ben gurur duyuyorum böyle bir derneğin üyesi olmaktan.” Başkan Saray, Yazıcı ile ilgili olarak, “Fatma Hanımla bir vesileyle tanışmıştık. Ondan sonra da arkadaşlığımız ilerledi. Tabii yazar olduğu için bizim etkinliklerimizi de hem televizyon yoluyla hem de basın yoluyla duyuruyor sağ olsun. Çok da güzel şeyler yazıyor hakkımızda. Biz de ona destek olalım istedik. Kendisini çok seviyoruz zaten. Yazılarını da çok seviyoruz. Şiirlerini çok seviyoruz. Çok atılımcı bir bayan. Her zaman yanındayız. O bizim yanımızda, biz onun yanındayız. Birbirimizi destekliyoruz” diye konuştu. Fatma Yazıcı, imza gününe getirdiği yağlı boya tablosuna dikkat çekerek, bir ay sonra gerçekleşecek olan yağlı boya resim sergisinin de haberini verdi.  
Fatma Yazıcı, ilk kitabı olan Kirman’ı Aydınlı okurseverler için imzaladı.

AYDIN – Gazeteci, şair, araştırmacı ve aynı zamanda ressam olan çok yönlü sanatçı, Sıla Kitapevi ve Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi’nin desteğiyle gerçekleşen imza gününde okurseverlerle buluştu. Sıla Kitapevi'ndeki imza etkinliğini elinde kirman tutan ve Muğla’dan geldiği bilinen bir kadınla renklendiren sanatçı, etkinlikte gösteri yapan zeybek ekibine de dansıyla eşlik etti.

Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi Başkanı Yıldız Saray ise, derneğin Atatürk tarafından kurulan ilk kadın derneği unvanına sahip olduğunu belirterek derneğin çalışmalarına ilişkin şunları söyledi:

“Türk Kadınlar Birliği, 104 yıl önce Ankara’da Atatürk tarafından kurulmuş, desteklenmiş bir dernek. Türk kadınına siyasal konuda, ekonomi konusunda, sağlık konusunda yardımcı olmayı amaçlayan bir dernek. Aydın’da da kurulalı 25 yıl oldu. 1993’de kuruldu. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınlarımıza, gençlerimize eğitimleri konusunda, sağlık konusunda, takıldıkları herhangi bir konuda yardımcı olmak istiyoruz. Bizim yaptığımız yardım parasal bir yardım değil, manevi bir yardım. Onları eğiterek, yol göstererek yardımcı oluyoruz. Çok da güzel geri dönüşümler alıyoruz. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz var. Onlarla da gurur duyuyoruz. Hepsi de çok güzel yerlere geldiler. Zaman zaman bize dönüyorlar, ‘Biz de yardımcı olmak istiyoruz size.’ diyorlar. Hatta dün 94. yılımızı kutladık Türkiye çapında. Çok da güzel bir etkinlikti. Ben gurur duyuyorum böyle bir derneğin üyesi olmaktan.”

Başkan Saray, Yazıcı ile ilgili olarak, “Fatma Hanımla bir vesileyle tanışmıştık. Ondan sonra da arkadaşlığımız ilerledi. Tabii yazar olduğu için bizim etkinliklerimizi de hem televizyon yoluyla hem de basın yoluyla duyuruyor sağ olsun. Çok da güzel şeyler yazıyor hakkımızda. Biz de ona destek olalım istedik. Kendisini çok seviyoruz zaten. Yazılarını da çok seviyoruz. Şiirlerini çok seviyoruz. Çok atılımcı bir bayan. Her zaman yanındayız. O bizim yanımızda, biz onun yanındayız. Birbirimizi destekliyoruz” diye konuştu.

Fatma Yazıcı, imza gününe getirdiği yağlı boya tablosuna dikkat çekerek, bir ay sonra gerçekleşecek olan yağlı boya resim sergisinin de haberini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.