Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Rektör Aldemir’e Florida Üniversitesi’nden ziyaret

GENEL 13.06.2019 - 18:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3264+ kez okundu.
 

Rektör Aldemir’e Florida Üniversitesi’nden ziyaret

Florida Üniversitesi Peyzaj Koruma ve Ekoloji Merkezine bağlı Florida Friendly Lanscaping Program Direktörü Dr. Esen Momol, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarete, Dr. Esen Momol’un yanı sıra, ADÜ Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Florida Üniversitesinden Claire Lewis, Jim Fletcher ve Ziraat Fakültesi öğretim üyelerimiz katıldı. Florida Üniversitesi ile ikili bilimsel anlaşma çerçevesinde ADÜ Ziraat Fakültesi ile birlikte iş birliği içinde olduklarını belirten Dr. Esen Momol ve beraberindeki heyet, ziraat fakültesinde düzenlenecek etkinlikler hakkında Rektör Aldemir’e bilgiler verdi. Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, ADÜ Öğretim Üyeleri; su kirliliği, pestisitler, gübreleme, peyzaj ve bahçe konularında bilgilerin paylaşıldığı seminer ve workshopların, öğrencilerin bilimsel gelişimi açısından oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Ziyarette, Dr. Esen Momol, Rektör Aldemir’e Florida Üniversitesi’nin sembolü olan timsah rozetini takarken, Rektör Aldemir, Dr. Esen Momol ve Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğretim üyelerine bilimsel çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hediyelerini sundu.
Florida Üniversitesi Peyzaj Koruma ve Ekoloji Merkezine bağlı Florida Friendly Lanscaping Program Direktörü Dr. Esen Momol, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarete, Dr. Esen Momol’un yanı sıra, ADÜ Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Florida Üniversitesinden Claire Lewis, Jim Fletcher ve Ziraat Fakültesi öğretim üyelerimiz katıldı.

Florida Üniversitesi ile ikili bilimsel anlaşma çerçevesinde ADÜ Ziraat Fakültesi ile birlikte iş birliği içinde olduklarını belirten Dr. Esen Momol ve beraberindeki heyet, ziraat fakültesinde düzenlenecek etkinlikler hakkında Rektör Aldemir’e bilgiler verdi. Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, ADÜ Öğretim Üyeleri; su kirliliği, pestisitler, gübreleme, peyzaj ve bahçe konularında bilgilerin paylaşıldığı seminer ve workshopların, öğrencilerin bilimsel gelişimi açısından oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Ziyarette, Dr. Esen Momol, Rektör Aldemir’e Florida Üniversitesi’nin sembolü olan timsah rozetini takarken, Rektör Aldemir, Dr. Esen Momol ve Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğretim üyelerine bilimsel çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hediyelerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.