Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Reklam filmi Gamsızgiller yayında

GENEL 15.10.2019 - 13:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2574+ kez okundu.
 

Reklam filmi Gamsızgiller yayında

Aydın-Efeler İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde vatandaşlara birbirinden lezzetli pide çeşitleriyle hizmet veren Yenipazarlı Pide Ustası Okan Güldalı’nın kendisinin de oynadığı “Gamsızgiller” reklam filmi yayında.

AYDIN - Aydınlı çılgın yönetmen Harun Kızılarslan, Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki pide işletmecisi Okan Güldalı’nın yapmış olduğu, Camız Kaymaklı, Tahinli Pideyi tanıtmak amacıyla kısa film çekti.  İncir, zeytinyağı, pamuk ve Çine köftesini tanıtan birçok kısa tanıtım filmi çeken yönetmen Kızılarslan, Gamsızgiller komedi reklamı izleyenlerden tam not aldı.  “ŞİRİNLERDEN ESİNLENDİK” Yenipazarlı Okan Usta Pide Salonu’nun sponsorluğuyla çekmiş oldukları reklam filmi hakkında bilgiler veren Kızılarslan, “Sosyal mesaj vermek istedik. Bazı güncel olayları dile getirerek iş yerini tanıtan bir aile filmi çektik. Tabii bu aile nasıl ortaya çıktı denilince, çizgi film Şirinler’den esinlenerek onların karakteristik yapısını ön plana çıkarttım. Aydın’ın plakası 09 olduğu için dizimizde 9 kişi oynadı. Oyuncularımız tamamen yerel karakterlerden oluşuyor. Herkes gönüllü olarak bu filmde rol aldı. Yöresel bir şive ile çekmiş olduğumuz tanıtım filminde, bütün vatandaşların damağına hitap etmek istedik. İnternet üzerinde yayına verdiğimiz filmin kısa sürede çok sayıda vatandaşa ulaşacağına inanıyoruz ve varsa bizim insanımızda var” dedi.  Dizide Eşref Gülpınar, Ayşe İlkhan, Tuncay Eraslan, Nihal Bozan, Harun Kızılarslan, Gülben Eraslan, Tevfik Erdede, Burçin Yel, Buse Bozan oynarken kamerada ise, Sinan Aktaş yer aldı.  33 yıl önce çırak olarak pide yapmaya başlayan Okan Güldalı, müşterilerinin karşısına farlı bir damak tadıyla çıkmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.  
Aydın-Efeler İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde vatandaşlara birbirinden lezzetli pide çeşitleriyle hizmet veren Yenipazarlı Pide Ustası Okan Güldalı’nın kendisinin de oynadığı “Gamsızgiller” reklam filmi yayında.

AYDIN - Aydınlı çılgın yönetmen Harun Kızılarslan, Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki pide işletmecisi Okan Güldalı’nın yapmış olduğu, Camız Kaymaklı, Tahinli Pideyi tanıtmak amacıyla kısa film çekti. 

İncir, zeytinyağı, pamuk ve Çine köftesini tanıtan birçok kısa tanıtım filmi çeken yönetmen Kızılarslan, Gamsızgiller komedi reklamı izleyenlerden tam not aldı. 

“ŞİRİNLERDEN ESİNLENDİK”

Yenipazarlı Okan Usta Pide Salonu’nun sponsorluğuyla çekmiş oldukları reklam filmi hakkında bilgiler veren Kızılarslan, “Sosyal mesaj vermek istedik. Bazı güncel olayları dile getirerek iş yerini tanıtan bir aile filmi çektik. Tabii bu aile nasıl ortaya çıktı denilince, çizgi film Şirinler’den esinlenerek onların karakteristik yapısını ön plana çıkarttım.

Aydın’ın plakası 09 olduğu için dizimizde 9 kişi oynadı. Oyuncularımız tamamen yerel karakterlerden oluşuyor.

Herkes gönüllü olarak bu filmde rol aldı. Yöresel bir şive ile çekmiş olduğumuz tanıtım filminde, bütün vatandaşların damağına hitap etmek istedik. İnternet üzerinde yayına verdiğimiz filmin kısa sürede çok sayıda vatandaşa ulaşacağına inanıyoruz ve varsa bizim insanımızda var” dedi. 

Dizide Eşref Gülpınar, Ayşe İlkhan, Tuncay Eraslan, Nihal Bozan, Harun Kızılarslan, Gülben Eraslan, Tevfik Erdede, Burçin Yel, Buse Bozan oynarken kamerada ise, Sinan Aktaş yer aldı. 

33 yıl önce çırak olarak pide yapmaya başlayan Okan Güldalı, müşterilerinin karşısına farlı bir damak tadıyla çıkmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.