Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Reis: Başarısız teşkilatlar değişecek

SİYASET 08.07.2017 - 01:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4051+ kez okundu.
 

Reis: Başarısız teşkilatlar değişecek

Reisin dediği mi doğru, sizin dediğiniz mi!

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Temmuz 2017 tarihinde il başkanlarını Ankara’da toplayarak "Metal yorgunluğu olan ve anayasa değişikliği referandumunda başarısız olan il, ilçe ve belde teşkilatlarının değişeceği yönünde açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın bu toplantının basına kapalı bölümünde ise İl başkanlarına istifa etmeleri yönünde 18 kasım 2017 tarihine kadar süre verdiği öğrenilirken, Ak Parti Milletvekilleri ile İl Başkanı Ömer Özmen yerel basına açıklamalarda bulunarak bu haberleri yalanlamaya kalkıyor. AK Parti İlçe Teşkilatı’nın görevden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıklayan Özmen; “Hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü arifesinde ortaya atılan iddiaların maksatlı olarak çıkarılıyor. Bütün teşkilatlarımızla 15 Temmuz’a hazırlanıyoruz. Bütün teşkilatlarımız görev başında. Kimse söylentilere inanmasın” dedi. Biri Partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı olan Erdoğan’nın "Metal yorgunluğu olan teşkilatlar nöbet değişimi yapacaklar” açıklaması, diğeri ise Partinin İl Başkanı olan Özmen ile milletvekillerinin açıklaması… Hangi açıklamanın doğru olduğu ise kamuoyunda merak konusu uyandırdı... Bunu bekleyip göreceğiz...
Reisin dediği mi doğru, sizin dediğiniz mi!

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Temmuz 2017 tarihinde il başkanlarını Ankara’da toplayarak "Metal yorgunluğu olan ve anayasa değişikliği referandumunda başarısız olan il, ilçe ve belde teşkilatlarının değişeceği yönünde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın bu toplantının basına kapalı bölümünde ise İl başkanlarına istifa etmeleri yönünde 18 kasım 2017 tarihine kadar süre verdiği öğrenilirken, Ak Parti Milletvekilleri ile İl Başkanı Ömer Özmen yerel basına açıklamalarda bulunarak bu haberleri yalanlamaya kalkıyor.

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın görevden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıklayan Özmen; “Hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü arifesinde ortaya atılan iddiaların maksatlı olarak çıkarılıyor. Bütün teşkilatlarımızla 15 Temmuz’a hazırlanıyoruz. Bütün teşkilatlarımız görev başında. Kimse söylentilere inanmasın” dedi.

Biri Partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı olan Erdoğan’nın "Metal yorgunluğu olan teşkilatlar nöbet değişimi yapacaklar” açıklaması, diğeri ise Partinin İl Başkanı olan Özmen ile milletvekillerinin açıklaması… Hangi açıklamanın doğru olduğu ise kamuoyunda merak konusu uyandırdı... Bunu bekleyip göreceğiz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.