Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ramazan coşkusu başladı

GÜNCEL 17.05.2018 - 21:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3152+ kez okundu.
 

Ramazan coşkusu başladı

Mübarek Ramazan Ayı, Aydın'ın dört bir tarafında coşkuyla kutlanmaya başlandı.

AYDIN– Önceki akşam 16 farklı yerde vatandaşları iftar sofralarında misafir eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında ve daha önce belde olup mahalleye dönüştürülen bazı yerler de dahil Ramazan Ayı boyunca yaklaşık 500 noktada iftar sofrası kuracak. Ramazan boyunca 600 bin vatandaşın iftar sofralarında ağırlanması planlanıyor. Ayrıca Ramazan Ayı boyunca her gün Atatürk Kent Meydanı'nda ve mahallelerde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek hem çocuklar hem de yetişkinler için programlar yapılacak. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: RAMAZAN BEREKET GETİRSİN Vatandaşların ramazan ayını kutlayan ve Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Ramazan Ayı paylaşımın, dayanışmanın daha fazla yaşandığı bir aydır. Bu Ramazan’da da vatandaşlarımıza sofralarımızı açıp hep birlikte mübarek ramazan ayını birlik beraberlik içinde geçireceğiz. Ramazan ayının sofralarımıza ve hayatımıza bereket getirmesini diliyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin" diye konuştu. "Ramazan Ayı birlik, beraberlik ve hoşgörünün en yüksek olduğu aydır" diyen başkan Çerçioğlu "Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı en içten duygularımla kutlayıp sağlık, mutluluk ve huzur dilerim. Ramazan ayı birlik beraberlik ayıdır, paylaştıkça daha bereketli olur" dedi. Başkan Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşlarımızı Aydın'ın her yerinde kurulacak olan ramazan sofralarına davet etti. RAMAZAN’A ÖZEL ETKİNLİKLER Ramazan Ayı boyunca bazısı unutulmaya yüz tutmuş onlarca etkinlik de vatandaşları bekliyor olacak. Hacivat ile Karagöz'den jonglörlere, sihirbazlardan ateşbazlara pandomim sanatçılarına etkinlikler hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap edecek. İLÇE BELEDİYELERİ DE RENK KATIYOR Edinilen bilgiye göre ilçe belediyeleri de bütçeleri oranında Ramazan etkinlikleri düzenliyor. Gazetemize ulaşan bilgilere göre Efeler, Nazilli, İncirliova, Kuşadası, Söke Belediyeleri başta olmak ilçe belediyeleri de iftar yemekleri verirken, Ramazan Ayı’na özgü çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Mübarek Ramazan Ayı, Aydın'ın dört bir tarafında coşkuyla kutlanmaya başlandı.

AYDIN– Önceki akşam 16 farklı yerde vatandaşları iftar sofralarında misafir eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında ve daha önce belde olup mahalleye dönüştürülen bazı yerler de dahil Ramazan Ayı boyunca yaklaşık 500 noktada iftar sofrası kuracak. Ramazan boyunca 600 bin vatandaşın iftar sofralarında ağırlanması planlanıyor. Ayrıca Ramazan Ayı boyunca her gün Atatürk Kent Meydanı'nda ve mahallelerde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek hem çocuklar hem de yetişkinler için programlar yapılacak.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: RAMAZAN BEREKET GETİRSİN

Vatandaşların ramazan ayını kutlayan ve Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Ramazan Ayı paylaşımın, dayanışmanın daha fazla yaşandığı bir aydır. Bu Ramazan’da da vatandaşlarımıza sofralarımızı açıp hep birlikte mübarek ramazan ayını birlik beraberlik içinde geçireceğiz. Ramazan ayının sofralarımıza ve hayatımıza bereket getirmesini diliyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin" diye konuştu.

"Ramazan Ayı birlik, beraberlik ve hoşgörünün en yüksek olduğu aydır" diyen başkan Çerçioğlu "Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı en içten duygularımla kutlayıp sağlık, mutluluk ve huzur dilerim. Ramazan ayı birlik beraberlik ayıdır, paylaştıkça daha bereketli olur" dedi.

Başkan Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşlarımızı Aydın'ın her yerinde kurulacak olan ramazan sofralarına davet etti.

RAMAZAN’A ÖZEL ETKİNLİKLER

Ramazan Ayı boyunca bazısı unutulmaya yüz tutmuş onlarca etkinlik de vatandaşları bekliyor olacak. Hacivat ile Karagöz'den jonglörlere, sihirbazlardan ateşbazlara pandomim sanatçılarına etkinlikler hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap edecek.

İLÇE BELEDİYELERİ DE RENK KATIYOR

Edinilen bilgiye göre ilçe belediyeleri de bütçeleri oranında Ramazan etkinlikleri düzenliyor. Gazetemize ulaşan bilgilere göre Efeler, Nazilli, İncirliova, Kuşadası, Söke Belediyeleri başta olmak ilçe belediyeleri de iftar yemekleri verirken, Ramazan Ayı’na özgü çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.