Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Rakip partiye jest!

SİYASET 02.10.2018 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2944+ kez okundu.
 

Rakip partiye jest!

Germencik Belediye’nin MHP’li Başkanı Ümmet Akın, CHP’li Meclis Üyesi Nuri Adıyavuz’u Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirdi.

AYDIN- Germencik Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısı, CHP Germencik Eski İlçe Başkanı ve aynı zamanda Germencik Belediyesi CHP’li meclis üyesi Nuri Adıyavuz’un başkanlığında tüm belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Ekim ayı meclis toplantısında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün boş kadro değişikliği, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2019 mali yılı bütçe tasarısı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün imar plan değişikliği teklifi ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere bilirkişi belirlenmesi konuları görüşüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Ümmet Akın, “Biz düşman değil, rakibiz. Nuri Adıyavuz bizim için ilçemizin değerlerindendir. Başkan vekilliğini daha önce de bıraktık, şimdi de bırakıyoruz. Böyle şeyler bizim için normal. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim için önemli olan hizmettir” İfadelerine yer verdi.
Germencik Belediye’nin MHP’li Başkanı Ümmet Akın, CHP’li Meclis Üyesi Nuri Adıyavuz’u Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirdi.

AYDIN- Germencik Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısı, CHP Germencik Eski İlçe Başkanı ve aynı zamanda Germencik Belediyesi CHP’li meclis üyesi Nuri Adıyavuz’un başkanlığında tüm belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Ekim ayı meclis toplantısında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün boş kadro değişikliği, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2019 mali yılı bütçe tasarısı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün imar plan değişikliği teklifi ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere bilirkişi belirlenmesi konuları görüşüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ümmet Akın, “Biz düşman değil, rakibiz. Nuri Adıyavuz bizim için ilçemizin değerlerindendir. Başkan vekilliğini daha önce de bıraktık, şimdi de bırakıyoruz. Böyle şeyler bizim için normal. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim için önemli olan hizmettir” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.