Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Rahvan atlar Köşk’te koşacak

SPOR 26.04.2017 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3550+ kez okundu.
 

Rahvan atlar Köşk’te koşacak

Köşk’te 3. Geleneksel Rahvan At Yarışları yapılacak

AYDIN- Köşk Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle 30 Nisan 2017 Pazar günü Köşk’te 3.Geleneksel Rahvan At Yarışları yapılacak. Geleneksel spor dallarından ve ata sporumuz olan rahvan at yarışlarının kuşaklar arası aktarılması ve yaşatılması amacıyla düzenleneceğini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadir Kılınç, ”Türk atçılık geleneklerinin kültür ve tarihi yaşatmak, bu mirası gelecek nesillere intikal ettirmek, biniciliğin gelişmesi ve yaygınlaştırılması, yapılan çalışmalara bilimsel ve teknik katkı sağlamak ve öncülük etmek için 30 Nisan Pazar günü Soğukkuyu Mahallesi Çay Kenarı Dört Değirmenler mevkiinde 09.00'da başlayacak olan yarışlarımıza tüm halkımız davetlidir.” dedi.
Köşk’te 3. Geleneksel Rahvan At Yarışları yapılacak

AYDIN- Köşk Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle 30 Nisan 2017 Pazar günü Köşk’te 3.Geleneksel Rahvan At Yarışları yapılacak.

Geleneksel spor dallarından ve ata sporumuz olan rahvan at yarışlarının kuşaklar arası aktarılması ve yaşatılması amacıyla düzenleneceğini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadir Kılınç, ”Türk atçılık geleneklerinin kültür ve tarihi yaşatmak, bu mirası gelecek nesillere intikal ettirmek, biniciliğin gelişmesi ve yaygınlaştırılması, yapılan çalışmalara bilimsel ve teknik katkı sağlamak ve öncülük etmek için 30 Nisan Pazar günü Soğukkuyu Mahallesi Çay Kenarı Dört Değirmenler mevkiinde 09.00'da başlayacak olan yarışlarımıza tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.