Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Radyo sunucusu elini kana buladı

ASAYİŞ 10.07.2018 - 09:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3525+ kez okundu.
 

Radyo sunucusu elini kana buladı

Aydın’ın Köşk ilçesinde radyo sunucusu mahalle arkadaşını öldürerek elini kana buladı

KÖŞK - Aydın ilinde özel bir radyoda sunuculuk yapan Sercan Ç. (26), Köşk ilçesinin (Kırsal) Çiftlik Mahallesi’nde tartıştığı Mert Erçıktı (21) ile çıkan kavga ve tartışma sonrasında tabanca ile vurarak ölümüne neden oldu. Edinilen bilgilere göre, olay Aydın’ın Köşk ilçesinin Çiftlik Mahallesi’nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Sercan Ç. ve Mert Erçıktı’ın aynı mahallede ikamet ettikleri öğrenildi. Cinayet sonrasında mahalle komşusunu vuran Sercan Ç., suç aleti ile birlikte güvenlik görevlilerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülmekte olduğu öğrenildi.
Aydın’ın Köşk ilçesinde radyo sunucusu mahalle arkadaşını öldürerek elini kana buladı

KÖŞK - Aydın ilinde özel bir radyoda sunuculuk yapan Sercan Ç. (26), Köşk ilçesinin (Kırsal) Çiftlik Mahallesi’nde tartıştığı Mert Erçıktı (21) ile çıkan kavga ve tartışma sonrasında tabanca ile vurarak ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, olay Aydın’ın Köşk ilçesinin Çiftlik Mahallesi’nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Sercan Ç. ve Mert Erçıktı’ın aynı mahallede ikamet ettikleri öğrenildi. Cinayet sonrasında mahalle komşusunu vuran Sercan Ç., suç aleti ile birlikte güvenlik görevlilerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülmekte olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.