Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pusula Temel Lisesi üniversite tanıtım gezisi düzenledi

EĞİTİM 20.11.2018 - 15:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2526+ kez okundu.
 

Pusula Temel Lisesi üniversite tanıtım gezisi düzenledi

Özel Pusula Lisesi 11.ve 12.Sınıf öğrencileri 12 Kasım Pazartesi günü İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ne üniversite tanıtım gezisi düzenledi.

AYDIN- Hukuk, Mühendislik, Fen-Edebiyat gibi birçok fakültenin görüldüğü gezide, fakülteler, belirli bölümler, kampüs, giriş ve burs olanakları hakkında, üniversitelerin tanıtım birimlerinde görevli Araştırma Görevlileri tarafından detaylı olarak bilgi verildi. Ayrıca öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldu. Pusula Lisesi Okul Müdürü Orhan Seyhan, şöyle konuştu: “Gençlerin hayallerine yakından bakmalarını sağlamak birincil amacımızdır. Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarını artırdığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz. Amacımız, üniversite sınavına hazırlanan 12.sınıf öğrencilerimizin, hedeflerini netleştirmede yardımcı olabilmek, motivasyonlarını artırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, üniversite ve üniversite yaşamı hakkında bilgi almalarını sağlamaktır.”
Özel Pusula Lisesi 11.ve 12.Sınıf öğrencileri 12 Kasım Pazartesi günü İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ne üniversite tanıtım gezisi düzenledi.

AYDIN- Hukuk, Mühendislik, Fen-Edebiyat gibi birçok fakültenin görüldüğü gezide, fakülteler, belirli bölümler, kampüs, giriş ve burs olanakları hakkında, üniversitelerin tanıtım birimlerinde görevli Araştırma Görevlileri tarafından detaylı olarak bilgi verildi. Ayrıca öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldu.

Pusula Lisesi Okul Müdürü Orhan Seyhan, şöyle konuştu:

“Gençlerin hayallerine yakından bakmalarını sağlamak birincil amacımızdır.

Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarını artırdığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Amacımız, üniversite sınavına hazırlanan 12.sınıf öğrencilerimizin, hedeflerini netleştirmede yardımcı olabilmek, motivasyonlarını artırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, üniversite ve üniversite yaşamı hakkında bilgi almalarını sağlamaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.