Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pullukçu, CHP gençliğine başkan adayı

SİYASET 17.11.2017 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1697+ kez okundu.
 

Pullukçu, CHP gençliğine başkan adayı

CHP Söke Gençlik Kolları'nda Yağız Pullukçu adaylığını açıkladı

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü’nde bir yandan ilçe kongresi heyecanı yaşanırken, bir yanda da gençler kendi kongrelerinin heyecanını yaşamaya başladı. Yağız Pullukçu, CHP Söke İlçe Örgütü Gençlik Kolları başkanlığı için adaylığını açıklayan isim oldu. Yağız Pullukçu yaptığı açıklamada, “18 yaşıma girdiğim günden beri üyesi olduğum, ilkelerini ve değerlerini savunmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde yeni bir yola çıkıyorum. Önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan gençlik kolları seçiminde; partimizin öz gücünü temsil etmek için Söke Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı'na adayım. Bu yolda tüm parti büyüklerimin dostlarımın, kardeşlerimin, yoldaşlarımın desteğini bekliyorum. Gençliğe yer verin, iktidara gidelim” dedi.
CHP Söke Gençlik Kolları'nda Yağız Pullukçu adaylığını açıkladı

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü’nde bir yandan ilçe kongresi heyecanı yaşanırken, bir yanda da gençler kendi kongrelerinin heyecanını yaşamaya başladı.

Yağız Pullukçu, CHP Söke İlçe Örgütü Gençlik Kolları başkanlığı için adaylığını açıklayan isim oldu.

Yağız Pullukçu yaptığı açıklamada, “18 yaşıma girdiğim günden beri üyesi olduğum, ilkelerini ve değerlerini savunmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde yeni bir yola çıkıyorum. Önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan gençlik kolları seçiminde; partimizin öz gücünü temsil etmek için Söke Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı'na adayım. Bu yolda tüm parti büyüklerimin dostlarımın, kardeşlerimin, yoldaşlarımın desteğini bekliyorum. Gençliğe yer verin, iktidara gidelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.