Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

PTT binası moloz yığını mı?

SİYASET 12.03.2019 - 16:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2866+ kez okundu.
 

PTT binası moloz yığını mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, şok bir açıklama yaparak, inşaat bitim tarihine 2 ay süre kalan PTT Başmüdürlüğü binasının hala moloz yığını olarak durduğunu öne sürdü.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a, “Bu inşaatı hangi teknolojiyi kullanarak 2 ay sürede bitireceksiniz?” diye soran CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, 2 aylık sürede binanın yapılmasının imkansız olduğunu belirttiği açıklamasında şunları söyledi: “Bay Mustafa, günlerdir ilçe ilçe gezip şunu yapacağım, bunu yapacağım diye kurusıkı atışlar yapıyor. Bugün bir de ne görelim, bizim kurusıkı Mustafa’nın mensubu olduğu hükümet partisinin bir icraatı meğer aylardır moloz yığını olarak duruyormuş. Aydın halkı da aylardır kent meydanına gelip giden PTT TIR’ını soruyordu birbirine. Meğer hikmeti buymuş. Arkadaşlar koca PTT Başmüdürlüğü’nü yenisini yapacağız hayaliyle bir güzel yıkmışlar. Buraya kadar aslında her şey normal ve memleket için hayırlı. Yalnız işin süresinin bitmesine şurada 2 ay kalmış, ortada moloz dolgu ve temel çukuru dışında hiçbir şey yok. Siz nasıl bir teknoloji kullanacaksınız da o bina 2 ayda bitecek? Madem böyle olacaktı o güzelim binayı yıkmasaydınız. Mustafa Bey, Hakikaten devlet imkânlarıyla dahi beceremiyorsun, yapamıyorsun. Ne yapsan olmuyor. ‘Kazanamazsam siyaseti bırakırım’ diyemiyorsun, iddia sahibi değilsin. ‘Şu seçim bitse de gitsem, bırakmaya cesaret edemediğim KİT Komisyonu koltuğuma yerleşsem tekrar’ diye yanıp tutuşuyorsun. Ama öyle o moloz yığınını orda bıraktırmazlar benden söylemesi. Bir de dün Büyükşehir Belediyesi’nin yıllar evvel açarak hizmete sunduğu müzenin taklidinin temelini atmışsınız, hayırlı olsun. Yalnız bunun da sonu PTT binasına dönmesin uyarayım! Törende Vali Beyi bulmuşken de sorsaydın keşke, bu yapının izinlerini hangi kurumlardan aldık diye? Bir soru da benden ikinize; bu müzenin akıbeti de otoyol kavşağında Karayolları mülkiyetindeki metruk müze gibi mi olacak Bay Mustafa?”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, şok bir açıklama yaparak, inşaat bitim tarihine 2 ay süre kalan PTT Başmüdürlüğü binasının hala moloz yığını olarak durduğunu öne sürdü.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a, “Bu inşaatı hangi teknolojiyi kullanarak 2 ay sürede bitireceksiniz?” diye soran CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, 2 aylık sürede binanın yapılmasının imkansız olduğunu belirttiği açıklamasında şunları söyledi:

“Bay Mustafa, günlerdir ilçe ilçe gezip şunu yapacağım, bunu yapacağım diye kurusıkı atışlar yapıyor. Bugün bir de ne görelim, bizim kurusıkı Mustafa’nın mensubu olduğu hükümet partisinin bir icraatı meğer aylardır moloz yığını olarak duruyormuş.

Aydın halkı da aylardır kent meydanına gelip giden PTT TIR’ını soruyordu birbirine. Meğer hikmeti buymuş. Arkadaşlar koca PTT Başmüdürlüğü’nü yenisini yapacağız hayaliyle bir güzel yıkmışlar. Buraya kadar aslında her şey normal ve memleket için hayırlı.

Yalnız işin süresinin bitmesine şurada 2 ay kalmış, ortada moloz dolgu ve temel çukuru dışında hiçbir şey yok. Siz nasıl bir teknoloji kullanacaksınız da o bina 2 ayda bitecek? Madem böyle olacaktı o güzelim binayı yıkmasaydınız.

Mustafa Bey, Hakikaten devlet imkânlarıyla dahi beceremiyorsun, yapamıyorsun. Ne yapsan olmuyor. ‘Kazanamazsam siyaseti bırakırım’ diyemiyorsun, iddia sahibi değilsin. ‘Şu seçim bitse de gitsem, bırakmaya cesaret edemediğim KİT Komisyonu koltuğuma yerleşsem tekrar’ diye yanıp tutuşuyorsun. Ama öyle o moloz yığınını orda bıraktırmazlar benden söylemesi.

Bir de dün Büyükşehir Belediyesi’nin yıllar evvel açarak hizmete sunduğu müzenin taklidinin temelini atmışsınız, hayırlı olsun. Yalnız bunun da sonu PTT binasına dönmesin uyarayım! Törende Vali Beyi bulmuşken de sorsaydın keşke, bu yapının izinlerini hangi kurumlardan aldık diye? Bir soru da benden ikinize; bu müzenin akıbeti de otoyol kavşağında Karayolları mülkiyetindeki metruk müze gibi mi olacak Bay Mustafa?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.