Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Promosyonda aslan payı ADÜ'nün

23.06.2020 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3542+ kez okundu.
 

Promosyonda aslan payı ADÜ'nün

Promosyon Protokolü Vakıfbank ile imzalandı

AYDIN - Adnan Menderes Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen “Bankacılık Hizmetleri ve Promosyonu” ihalesi imza töreni, 22 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşti. Adnan Menderes Üniversitesi ile Vakıfbank arasında gerçekleşen imza töreninde; ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, Personel Daire Başkan Vekili Aybüke Kurt, Vakıfbank Aydın Bulvar Şubesi Müdürü Gökhan Ertürk ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bağlı Şubesi Müdür Yardımcısı Esin Sadi bulundu. ADÜ, Aydın’ın En Büyük Kamu Kurumudur Vakıfbank ile 5.700 TL’ye bir kereye mahsus olmak üzere dört yıllığına anlaşmaya varılan ihale de ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin Aydın’ın en büyük kamu kurumu olduğunun altını çizerek, “Özellikle pandemi sürecinde yüksek bir özveri ve gayretle çalışan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personelinin en iyi sonucu hak ettiğini düşünüyorum. Personelim için yapmam gerekenin arkasında durmaya sonuna kadar devam edeceğim. Sonuç tüm personelimiz ve Üniversitemiz için hayırlı olsun” dedi.  
Promosyon Protokolü Vakıfbank ile imzalandı

AYDIN - Adnan Menderes Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen “Bankacılık Hizmetleri ve Promosyonu” ihalesi imza töreni, 22 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşti.

Adnan Menderes Üniversitesi ile Vakıfbank arasında gerçekleşen imza töreninde; ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, Personel Daire Başkan Vekili Aybüke Kurt, Vakıfbank Aydın Bulvar Şubesi Müdürü Gökhan Ertürk ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bağlı Şubesi Müdür Yardımcısı Esin Sadi bulundu.

ADÜ, Aydın’ın En Büyük Kamu Kurumudur

Vakıfbank ile 5.700 TL’ye bir kereye mahsus olmak üzere dört yıllığına anlaşmaya varılan ihale de ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin Aydın’ın en büyük kamu kurumu olduğunun altını çizerek, “Özellikle pandemi sürecinde yüksek bir özveri ve gayretle çalışan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personelinin en iyi sonucu hak ettiğini düşünüyorum. Personelim için yapmam gerekenin arkasında durmaya sonuna kadar devam edeceğim. Sonuç tüm personelimiz ve Üniversitemiz için hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.