Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Prof. Dr. Saba Özmen, Gala’nın kapağında

EĞİTİM 03.03.2017 - 19:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 6241+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Saba Özmen, Gala’nın kapağında

Gayrimenkul hukukunun kitabını yazan Saba Özmen, Gala’nın kapağında

AYDIN- Gayrimenkul hukukunun kitabını yazan Saba Özmen, Gala'ya kapak oldu. Aydın'da iş ve cemiyet hayatının popüler dergisi Gala'nın yeni sayısında Türkiye'de gayrimenkul sektörünün hukuk kitabını yazan Prof. Dr. Saba Özmen kapak oldu. Türkiye'nin gayrimenkul hukukunun kitabını yazan ve hukuk fakültelerinde yetiştirdiği öğrencilerle nam salan Hukuk Profesörü Saba Özmen, GALA dergisi için objektif karşısına geçti. İstanbul'da gerçekleştirilen çekimler sonrasında Gala okurlarına özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Saba Özmen'in Germencik'teki incir bahçelerinden bugünlere nasıl geldiğini okuyabileceksiniz. Tam Bir Atatürk Hayranı Gala Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin’in sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Saba Özmen, tam bir Atatürk hayranı. Sırf bu sebeple bahçesinde en çok Atatürk heykeli olan üniversitede ders veriyor. Hukuka olan inancını yitirenlerden Türkiye’deki hukuka olan inancını yitirdiğini söyleyen Saba Özmen, Türkiye’de yargının bağımsızlığına da inanmıyor. “Deli Profesör” diyenler var Yargıtay önünde kendi yazdığı kitabı yaktığı için kimileri ona “deli profesör” tanımlaması yapıyor. İsmini Türk Sanat Müziği’nden almış Babasının Türk Sanat Müziğine olan hayranlığı ona ve kardeşlerine verilen isimlerde etkili olmuş. Gala’nın son sayısına kapak olan Saba Özmen’in açıklamalarını sakın kaçırmayın.
Gayrimenkul hukukunun kitabını yazan Saba Özmen, Gala’nın kapağında

AYDIN- Gayrimenkul hukukunun kitabını yazan Saba Özmen, Gala'ya kapak oldu.

Aydın'da iş ve cemiyet hayatının popüler dergisi Gala'nın yeni sayısında Türkiye'de gayrimenkul sektörünün hukuk kitabını yazan Prof. Dr. Saba Özmen kapak oldu.

Türkiye'nin gayrimenkul hukukunun kitabını yazan ve hukuk fakültelerinde yetiştirdiği öğrencilerle nam salan Hukuk Profesörü Saba Özmen, GALA dergisi için objektif karşısına geçti.

İstanbul'da gerçekleştirilen çekimler sonrasında Gala okurlarına özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Saba Özmen'in Germencik'teki incir bahçelerinden bugünlere nasıl geldiğini okuyabileceksiniz.

Tam Bir Atatürk Hayranı

Gala Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin’in sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Saba Özmen, tam bir Atatürk hayranı. Sırf bu sebeple bahçesinde en çok Atatürk heykeli olan üniversitede ders veriyor.

Hukuka olan inancını yitirenlerden

Türkiye’deki hukuka olan inancını yitirdiğini söyleyen Saba Özmen, Türkiye’de yargının bağımsızlığına da inanmıyor.

“Deli Profesör” diyenler var

Yargıtay önünde kendi yazdığı kitabı yaktığı için kimileri ona “deli profesör” tanımlaması yapıyor.

İsmini Türk Sanat Müziği’nden almış

Babasının Türk Sanat Müziğine olan hayranlığı ona ve kardeşlerine verilen isimlerde etkili olmuş.

Gala’nın son sayısına kapak olan Saba Özmen’in açıklamalarını sakın kaçırmayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.