Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

"Pozu Çerçioğlu verdi yolu Germencik yaptı"

GÜNCEL 02.10.2017 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2830+ kez okundu.
 

"Pozu Çerçioğlu verdi yolu Germencik yaptı"

Büyükşehir Belediyesi yasası ile 30 Mart’tan sonra ilçeler hizmet alamamaktan yakınırken, Germencik’te asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalar esnasında boy boy fotoğraf çektirerek, “İlçelerde hizmet veriyoruz” dediği, ancak durumun görüldüğü gibi olmadığı öne sürüldü.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlaması gereken işleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ve ekibi tamamladığı da belirtildi. Germencik Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Her fırsatta dile getirilen ve ilçe belediyelerinin mağdur olduğu yasa ile Germencikliler de tüm ilçelerde olduğu gibi isyan etme durumuna geldi. Sebebi ise ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmadığı yönünde. Geçtiğimiz ay Germencik’e gelerek yapılan asfaltlama çalışması esnasında boy boy resim çektirerek ‘Bakın Çalışıyoruz’ diyen Başkan Çerçioğlu, Germenciklilerin ağzına bir parmak bal sürüp gitti. Yapılan hizmetler ve çalışmalar her ilçede olduğu gibi burada da yarım bırakıldı” denildi. AKIN: BÜYÜKŞEHİR YARIM BIRAKIYOR, BİZ TAMAMLIYORUZ Açıklamada, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın, yapılan çalışmaların yarım bırakıldığını ve ilçe belediyelerinin mağdur edildiğini her zaman dile getiren isim olduğu belirtilerek, şöyle denildi: “Geçtiğimiz hafta yine Ziya Gökalp Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı hizmetler sonrası açıklamada bulunan Akın, bu defa Reis Köy yolu üzerinde yarım bırakılan işleri tamamladıklarını dile getirdi. Başkan Akın ‘İlçe belediyeleri çıkan Büyükşehir yasası sonrası büyük mağduriyetler yaşıyor. Bu ilçelerin en başında Germencik geliyor. Vatandaş isyan ettiğinde ise sorumlusu sanki ilçe belediyesiymiş gibi Büyükşehir Belediyesi suçu kabullenmiyor ve bize atıyor. Sorumluluk alanımız olmamasına rağmen Büyükşehir’in yarım bıraktığı her işi biz tamamlamaya çalışıyoruz. Bunun için de çalışıyoruz ve çalışacağız. Germencikli hemşerilerimizin memnuniyeti sağlanana kadar sahada ekiplerimiz çalışmalara devam edecekler. Reisköy, Üzümlü, Uzunkum yolu güzergahı asfaltlama çalışması yapıldı ancak görüldüğü üzere uzun zamandır Büyükşehir Belediyesi kaldırım çalışmalarını yapmadı ve vatandaşlarımız mağdur edildi. Her zaman söylüyoruz kış geliyor ve kaldırımları öğrencilerimiz kullanacak. Daha evvelde söylediğim gibi 3 yıldır gelmeyen hizmetlerden dolayı beklemekten sıkıldık. Büyükşehir sorumluluğundaki alanlarda ilçe belediyesi olarak Büyükşehir'in yapmadığı hizmetleri yapma kararı aldık. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda büyükşehir sorumluluğunda olan alanlarda çalışmaları ve yarım bıraktıkları çalışmaları ilçe belediyesi olarak biz yapacağız’ dedi.”
Büyükşehir Belediyesi yasası ile 30 Mart’tan sonra ilçeler hizmet alamamaktan yakınırken, Germencik’te asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalar esnasında boy boy fotoğraf çektirerek, “İlçelerde hizmet veriyoruz” dediği, ancak durumun görüldüğü gibi olmadığı öne sürüldü.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlaması gereken işleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ve ekibi tamamladığı da belirtildi.

Germencik Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Her fırsatta dile getirilen ve ilçe belediyelerinin mağdur olduğu yasa ile Germencikliler de tüm ilçelerde olduğu gibi isyan etme durumuna geldi. Sebebi ise ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmadığı yönünde. Geçtiğimiz ay Germencik’e gelerek yapılan asfaltlama çalışması esnasında boy boy resim çektirerek ‘Bakın Çalışıyoruz’ diyen Başkan Çerçioğlu, Germenciklilerin ağzına bir parmak bal sürüp gitti. Yapılan hizmetler ve çalışmalar her ilçede olduğu gibi burada da yarım bırakıldı” denildi.

AKIN: BÜYÜKŞEHİR YARIM BIRAKIYOR, BİZ TAMAMLIYORUZ

Açıklamada, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın, yapılan çalışmaların yarım bırakıldığını ve ilçe belediyelerinin mağdur edildiğini her zaman dile getiren isim olduğu belirtilerek, şöyle denildi:

“Geçtiğimiz hafta yine Ziya Gökalp Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı hizmetler sonrası açıklamada bulunan Akın, bu defa Reis Köy yolu üzerinde yarım bırakılan işleri tamamladıklarını dile getirdi.

Başkan Akın ‘İlçe belediyeleri çıkan Büyükşehir yasası sonrası büyük mağduriyetler yaşıyor. Bu ilçelerin en başında Germencik geliyor. Vatandaş isyan ettiğinde ise sorumlusu sanki ilçe belediyesiymiş gibi Büyükşehir Belediyesi suçu kabullenmiyor ve bize atıyor. Sorumluluk alanımız olmamasına rağmen Büyükşehir’in yarım bıraktığı her işi biz tamamlamaya çalışıyoruz. Bunun için de çalışıyoruz ve çalışacağız. Germencikli hemşerilerimizin memnuniyeti sağlanana kadar sahada ekiplerimiz çalışmalara devam edecekler. Reisköy, Üzümlü, Uzunkum yolu güzergahı asfaltlama çalışması yapıldı ancak görüldüğü üzere uzun zamandır Büyükşehir Belediyesi kaldırım çalışmalarını yapmadı ve vatandaşlarımız mağdur edildi. Her zaman söylüyoruz kış geliyor ve kaldırımları öğrencilerimiz kullanacak. Daha evvelde söylediğim gibi 3 yıldır gelmeyen hizmetlerden dolayı beklemekten sıkıldık. Büyükşehir sorumluluğundaki alanlarda ilçe belediyesi olarak Büyükşehir'in yapmadığı hizmetleri yapma kararı aldık. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda büyükşehir sorumluluğunda olan alanlarda çalışmaları ve yarım bıraktıkları çalışmaları ilçe belediyesi olarak biz yapacağız’ dedi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.