Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Potanın yıldızları çeyrek finalde

SPOR 16.01.2017 - 13:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3759+ kez okundu.
 

Potanın yıldızları çeyrek finalde

Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2016 – 2017 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakaları 06 – 08 Ocak 2017 tarihleri arasında Uşak ilinde gerçekleştirildi.

AYDIN- Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup müsabakalarına ilimizden 2003,2004 ve 2005 doğumlu sporculardan seçilen basketbol takımlarımız katılım gösterdi. “Erkek ve Bayan Takımlarımız Çeyrek Finalde” Uşak ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakalarında Erkek Basketbol Takımı Bilecik’i 89-30 gibi farklı bir skorla yenerken, baştan sonra çekişmeli geçen maçta Afyonkarahisar’a 52-50 yenilmesine rağmen adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Bayan Basketbol Takımı ise Denizli’ye yenilmesine rağmen Afyonkarahisar’ı yenerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. 10 – 12 Şubat 2016 tarihlerinde Sakarya ilinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol çeyrek final müsabakalarına Aydın’ın bayan ve erkek basketbol takımları katılacak. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çeyrek finalde Aydın’ı temsil edecek olan bayan ve erkek basketbol takımlarımıza başarılar diledi.
Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2016 – 2017 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakaları 06 – 08 Ocak 2017 tarihleri arasında Uşak ilinde gerçekleştirildi.

AYDIN- Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup müsabakalarına ilimizden 2003,2004 ve 2005 doğumlu sporculardan seçilen basketbol takımlarımız katılım gösterdi.

“Erkek ve Bayan Takımlarımız Çeyrek Finalde”

Uşak ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakalarında Erkek Basketbol Takımı Bilecik’i 89-30 gibi farklı bir skorla yenerken, baştan sonra çekişmeli geçen maçta Afyonkarahisar’a 52-50 yenilmesine rağmen adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Bayan Basketbol Takımı ise Denizli’ye yenilmesine rağmen Afyonkarahisar’ı yenerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

10 – 12 Şubat 2016 tarihlerinde Sakarya ilinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol çeyrek final müsabakalarına Aydın’ın bayan ve erkek basketbol takımları katılacak.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çeyrek finalde Aydın’ı temsil edecek olan bayan ve erkek basketbol takımlarımıza başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.