Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Posta, 45 kilometreyi 1 yılda kat etti

GÜNCEL 30.12.2017 - 14:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2476+ kez okundu.
 

Posta, 45 kilometreyi 1 yılda kat etti

Nazilli’den yola çıkan posta 1 yıl sonra Aydın’a ulaştı

AYDIN– Aydın’ın Nazilli ilçesinden 28 Aralık 2016 tarihinde yola çıkan posta, 45 kilometre ilerideki il merkezine tam 1 yıl sonra ulaştı. Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü, gecikmiş Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) borcu bulunan S.B’yi bilgilendirmek için 28 Aralık 2016 tarihinde bildiri mektubu hazırladı. Posta görevlisine teslim edilen bildiri, 07 Ocak 2017 tarihinde PTT Nazilli Müdürlüğü’nde işlem görmesinin ardından yola çıkarıldı. Gecikmiş vergi borcuyla ilgili olarak S.B’nin cezai müeyyideye maruz kalmaması için hazırlanan bildiri, 45 kilo metre uzaklıktaki merkez Efeler ilçesine tam 1 yıl sonra 28 Aralık 2017 tarihinde ulaştı. Bildiriyi posta kutusunda gören ve her hangi bir vergi borcu olmadığını bilen S.B., Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü ile irtibata geçti. Vergi borcu olmadığını teyit ettiren S.B., her hangi bir karışıklık olma ihtimaline karşı bildiriyi incelediğinde postanın 28 Aralık 2016 tarihinde gönderildiğini görünce büyük şok yaşadı.
Nazilli’den yola çıkan posta 1 yıl sonra Aydın’a ulaştı

AYDIN– Aydın’ın Nazilli ilçesinden 28 Aralık 2016 tarihinde yola çıkan posta, 45 kilometre ilerideki il merkezine tam 1 yıl sonra ulaştı.

Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü, gecikmiş Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) borcu bulunan S.B’yi bilgilendirmek için 28 Aralık 2016 tarihinde bildiri mektubu hazırladı. Posta görevlisine teslim edilen bildiri, 07 Ocak 2017 tarihinde PTT Nazilli Müdürlüğü’nde işlem görmesinin ardından yola çıkarıldı. Gecikmiş vergi borcuyla ilgili olarak S.B’nin cezai müeyyideye maruz kalmaması için hazırlanan bildiri, 45 kilo metre uzaklıktaki merkez Efeler ilçesine tam 1 yıl sonra 28 Aralık 2017 tarihinde ulaştı.

Bildiriyi posta kutusunda gören ve her hangi bir vergi borcu olmadığını bilen S.B., Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü ile irtibata geçti. Vergi borcu olmadığını teyit ettiren S.B., her hangi bir karışıklık olma ihtimaline karşı bildiriyi incelediğinde postanın 28 Aralık 2016 tarihinde gönderildiğini görünce büyük şok yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.