Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polisten uyuşturucu baskını

ASAYİŞ 17.02.2019 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3536+ kez okundu.
 

Polisten uyuşturucu baskını

Kuşadası polisinden uyuşturucu satışı yapılan eve baskın: 2 gözaltı

AYDIN – Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, polis ekiplerinin uyuşturucu satışı yapıldığı iddia edilen eve düzenlediği operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri’nin uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarda, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu madde satıldığı tespit edildi. Şahısların evde bulunduklarının tespit edilmesi üzerine, ev ve çevresinde gerekli tedbirler alınarak eve operasyon gerçekleştirildi. Evde bulunan V. P. ve S. A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada V. P.’nin 2 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Evde yapılan aramada ise zulalanmış şekilde 24.86 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi,1 adet silah ve silaha ait 2 fişek ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Kuşadası polisinden uyuşturucu satışı yapılan eve baskın: 2 gözaltı

AYDIN – Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, polis ekiplerinin uyuşturucu satışı yapıldığı iddia edilen eve düzenlediği operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri’nin uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarda, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu madde satıldığı tespit edildi.

Şahısların evde bulunduklarının tespit edilmesi üzerine, ev ve çevresinde gerekli tedbirler alınarak eve operasyon gerçekleştirildi. Evde bulunan V. P. ve S. A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada V. P.’nin 2 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Evde yapılan aramada ise zulalanmış şekilde 24.86 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi,1 adet silah ve silaha ait 2 fişek ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.