Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polisten kaçamadı

ASAYİŞ 07.09.2018 - 19:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2987+ kez okundu.
 

Polisten kaçamadı

13 suçtan aranıyordu

AYDIN– Aydın’ın Didim ilçesinde, polis ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimlerde, 13 ayrı suçtan aranan bir kişinin yakalandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yakalanan H.Y’nin yapılan sorgusunda, 5 adet hükümlü veya tutuklunun kaçması, 2 adet resmi belgede sahtecilik, 4 adet kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etme veya bulundurmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile 5809 sayılı yasaya muhalefet ile cezaevi firarisi olmak üzere toplam 13 suçtan arandığı tespit edildi. Didim Adliyesi’ne sevk edilen H.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13 suçtan aranıyordu

AYDIN– Aydın’ın Didim ilçesinde, polis ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimlerde, 13 ayrı suçtan aranan bir kişinin yakalandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yakalanan H.Y’nin yapılan sorgusunda, 5 adet hükümlü veya tutuklunun kaçması, 2 adet resmi belgede sahtecilik, 4 adet kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etme veya bulundurmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile 5809 sayılı yasaya muhalefet ile cezaevi firarisi olmak üzere toplam 13 suçtan arandığı tespit edildi.

Didim Adliyesi’ne sevk edilen H.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.