Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Polisten fuhuş baskını

ASAYİŞ 19.09.2020 - 16:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3289+ kez okundu.
 

Polisten fuhuş baskını

Nazilli polisi fuhuş baskını taptı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde sosyal medya üzerinden fuhuş yaptığı belirlenen bir travesti iki kişiyle birlikte suç üstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Nazilli ilçesinde sosyal medya üzerinden cep telefonu numarasıyla ilan ve reklam verip fuhuş, fuhuşa teşvik ve yer temin etmek suçlarını işlediği tespit edilen N.U. (26) isimli travesti, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Yeni Sanayi Mahallesi’nde bulunan evine yapılan baskında suç üstü yakalandı. Gözaltına alınan N.U., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. N.U.’nun kaldığı adrese müşteri olarak giden ve para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen iki kişinin de ifadesi alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Nazilli polisi fuhuş baskını taptı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde sosyal medya üzerinden fuhuş yaptığı belirlenen bir travesti iki kişiyle birlikte suç üstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli ilçesinde sosyal medya üzerinden cep telefonu numarasıyla ilan ve reklam verip fuhuş, fuhuşa teşvik ve yer temin etmek suçlarını işlediği tespit edilen N.U. (26) isimli travesti, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Yeni Sanayi Mahallesi’nde bulunan evine yapılan baskında suç üstü yakalandı.

Gözaltına alınan N.U., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. N.U.’nun kaldığı adrese müşteri olarak giden ve para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen iki kişinin de ifadesi alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.