Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polisi bile şaşırttılar

ASAYİŞ 24.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4163+ kez okundu.
 

Polisi bile şaşırttılar

Çine’de ofis görünümlü kumarhaneye şok baskın

AYDIN- Aydın’ın Çine İlçesi’nde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, gerçekleştirdikleri baskında gözlerine inanamadı. Ramazan günü, bir ofisi kumarhaneye çevirip burada dijital cihazlarla kumar oynatan bir kişi ile baskın sırasında kumar oynamakta olan 3 kişiye suçüstü yapıldı. Kaçak kumarhanedeki malzemelere el konulurken, kumar oynayanlara ve yer temin edip oynatana da yasal işlem yapıldı. Çine’de Hamitabat Mahallesi 219 Sokak üzerindeki bir adresin özel olarak dizayn edilip kumarhaneye dönüştürüldüğü yolunda ihbar alan ekipler, Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile bahse konu adrese baskın düzenledi. Ofis görünümlü adrese girdiğinde, içeride kumar oynamada kullanılan özel cihazlarla kumar oynamakta olan 3 şahsı suçüstü yapan polis ekipleri, şahısları hakkında işlem yapıp kumar makinalarına da el koydu. Kumarhaneye çevrilen mekanın aynı zamanda kıraathane işletmecisi olan 58 yaşındaki D.K. isimli şahıs tarafından dizayn edilerek kumarhaneye çevrildiği belirtildi. Güvenlik güçleri kumar oynatmak ve kumar oynayanlara yer temin etmek suçundan hakkında yasal işlem yapıldı.
Çine’de ofis görünümlü kumarhaneye şok baskın

AYDIN- Aydın’ın Çine İlçesi’nde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, gerçekleştirdikleri baskında gözlerine inanamadı. Ramazan günü, bir ofisi kumarhaneye çevirip burada dijital cihazlarla kumar oynatan bir kişi ile baskın sırasında kumar oynamakta olan 3 kişiye suçüstü yapıldı. Kaçak kumarhanedeki malzemelere el konulurken, kumar oynayanlara ve yer temin edip oynatana da yasal işlem yapıldı.

Çine’de Hamitabat Mahallesi 219 Sokak üzerindeki bir adresin özel olarak dizayn edilip kumarhaneye dönüştürüldüğü yolunda ihbar alan ekipler, Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile bahse konu adrese baskın düzenledi. Ofis görünümlü adrese girdiğinde, içeride kumar oynamada kullanılan özel cihazlarla kumar oynamakta olan 3 şahsı suçüstü yapan polis ekipleri, şahısları hakkında işlem yapıp kumar makinalarına da el koydu. Kumarhaneye çevrilen mekanın aynı zamanda kıraathane işletmecisi olan 58 yaşındaki D.K. isimli şahıs tarafından dizayn edilerek kumarhaneye çevrildiği belirtildi.

Güvenlik güçleri kumar oynatmak ve kumar oynayanlara yer temin etmek suçundan hakkında yasal işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.