Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polise teşekkür etti

ASAYİŞ 25.01.2018 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3281+ kez okundu.
 

Polise teşekkür etti

Parasını ve altınlarını bulan polise teşekkür etti

AYDIN - Aydın’da telefon dolandırıcılarına parasını ve altınlarını kaptıran H.B. isimli şahıs, polisin dolandırıcıyı yakalaması, paralarını ve altınlarını teslim etmesi sonrası Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne gönderdiği mesaj ile teşekkür etti. 30 bin TL değerindeki altın ve paralarına polisin yaptığı başarılı operasyon sonrası kavuşan H.B. isimli şahıs Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne gönderdiği teşekkür mesajında, “Dün bizi telefonla arayıp kendisinin polis olduğunu söyleyen şahısların tuzağına düştük. 30 bin TL değerinde altın ve paramızı adam bizden alıp gitti. Hemen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosuna gittim ve olayı anlattım. Bu gün polisler beni aradı. Paramızı alan kişiyi yakalamışlar. Altınlarımızı ve paralarımızı bize teslim ettiler. Allah polislerimizden razı olsun. Devletimizi başımızdan eksik etmesin. Hırsızlık bürosunda çalışan bütün polislerimize işlerini çok iyi yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm polis teşkilatımızı ve amirlerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.
Parasını ve altınlarını bulan polise teşekkür etti

AYDIN - Aydın’da telefon dolandırıcılarına parasını ve altınlarını kaptıran H.B. isimli şahıs, polisin dolandırıcıyı yakalaması, paralarını ve altınlarını teslim etmesi sonrası Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne gönderdiği mesaj ile teşekkür etti.

30 bin TL değerindeki altın ve paralarına polisin yaptığı başarılı operasyon sonrası kavuşan H.B. isimli şahıs Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne gönderdiği teşekkür mesajında, “Dün bizi telefonla arayıp kendisinin polis olduğunu söyleyen şahısların tuzağına düştük. 30 bin TL değerinde altın ve paramızı adam bizden alıp gitti. Hemen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosuna gittim ve olayı anlattım. Bu gün polisler beni aradı. Paramızı alan kişiyi yakalamışlar. Altınlarımızı ve paralarımızı bize teslim ettiler. Allah polislerimizden razı olsun. Devletimizi başımızdan eksik etmesin. Hırsızlık bürosunda çalışan bütün polislerimize işlerini çok iyi yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm polis teşkilatımızı ve amirlerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.