Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polise takıldı

ASAYİŞ 25.09.2019 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4254+ kez okundu.
 

Polise takıldı

Hatay’dan Didim’e uyuşturucu trafiği polise takıldı. Gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı.

AYDIN  - Uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası haline gelen Didim KOM ekipleri, Hatay ile Didim arasında kurulmak istenen uyuşturucu köprüsünü yıktı. Ekiplerin başarılı operasyonu sonucu Hatay ve Didim’de yapılan eş zamanlı operasyonla iki kişi uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu hazırlamada kullanılan malzemelerle yakalandı. Adliyeye sevk edilen her iki kişi de tutuklandı. Hatay’dan Didim’e uyuşturucu sevki yapılıp Didim’de pazarlanacağı yolunda ihbar alan Didim Kom Grup Amirliği ekipleri, istihbari çalışmaları tamamlayarak Didim’de H.A. isimli şahsın, Hatay’da ise, F.H. isimli şahsın evine baskın düzenledi. Yapılan baskında, her iki şahsın ikametinde de uyuşturucu maddeler ve hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu madde ve uyuşturucu pazarlamasında kullanılan malzemelerle adliyeye                                                                                                                                                 sevk edilen H.A. ve F.H. tutuklandı.
Hatay’dan Didim’e uyuşturucu trafiği polise takıldı. Gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı.

AYDIN  - Uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası haline gelen Didim KOM ekipleri, Hatay ile Didim arasında kurulmak istenen uyuşturucu köprüsünü yıktı.

Ekiplerin başarılı operasyonu sonucu Hatay ve Didim’de yapılan eş zamanlı operasyonla iki kişi uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu hazırlamada kullanılan malzemelerle yakalandı. Adliyeye sevk edilen her iki kişi de tutuklandı.

Hatay’dan Didim’e uyuşturucu sevki yapılıp Didim’de pazarlanacağı yolunda ihbar alan Didim Kom Grup Amirliği ekipleri, istihbari çalışmaları tamamlayarak Didim’de H.A. isimli şahsın, Hatay’da ise, F.H. isimli şahsın evine baskın düzenledi. Yapılan baskında, her iki şahsın ikametinde de uyuşturucu maddeler ve hassas terazi ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu madde ve uyuşturucu pazarlamasında kullanılan malzemelerle adliyeye                                                                                                                                                 sevk edilen H.A. ve F.H. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.