Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polis şüphelendi evinden bunlar çıktı

ASAYİŞ 22.08.2016 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2814+ kez okundu.
 

Polis şüphelendi evinden bunlar çıktı

Kuşadası’nda bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri, takibe aldıkları 28 yaşındaki bir gencin yaşadığı evde yaptıkları operasyonda cephaneliği aratmayan silah ve mermilerle karşılaştı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir istihbarat doğrultusunda 28 yaşındaki H.İ.Y. takibe alındı. Hareketlerinden şüphelenilen zanlıyı gözaltına alan polis ekipleri, Ege Mahallesi’nde yaşadığı eve operasyon düzenledi. Operasyon sırasında yapılan aramada ruhsatsız 1 adet 9 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 8 adet 9 mm ve 7 adet 7.65 mm çapında olmak üzere toplam 15 adet fişek, 1 adet hançer, 1 adet ruhsatsız yarı otomatik tüfek, bu tüfeğe ait 2 adet şarjör ve 42 adet 12 cal. fişek ele geçirildi. Operasyonun ardından silah, tüfek ve mermilere el konulurken, şüpheli H.İ.Y. gözaltına alındı. Polis ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla olayla ilgili araştırma ve soruşturma başlattı.
Kuşadası’nda bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri, takibe aldıkları 28 yaşındaki bir gencin yaşadığı evde yaptıkları operasyonda cephaneliği aratmayan silah ve mermilerle karşılaştı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir istihbarat doğrultusunda 28 yaşındaki H.İ.Y. takibe alındı. Hareketlerinden şüphelenilen zanlıyı gözaltına alan polis ekipleri, Ege Mahallesi’nde yaşadığı eve operasyon düzenledi. Operasyon sırasında yapılan aramada ruhsatsız 1 adet 9 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 8 adet 9 mm ve 7 adet 7.65 mm çapında olmak üzere toplam 15 adet fişek, 1 adet hançer, 1 adet ruhsatsız yarı otomatik tüfek, bu tüfeğe ait 2 adet şarjör ve 42 adet 12 cal. fişek ele geçirildi. Operasyonun ardından silah, tüfek ve mermilere el konulurken, şüpheli H.İ.Y. gözaltına alındı.

Polis ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla olayla ilgili araştırma ve soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.