Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polis, okulun ilk günü velileri broşürle bilgilendirdi

ASAYİŞ 18.09.2017 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4178+ kez okundu.
 

Polis, okulun ilk günü velileri broşürle bilgilendirdi

Aydın'da yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından velilere bilgilendirici broşür dağıtıldı.

AYDIN- Aydın’da 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ile Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından, okul servis araçları, rehber personelde bulunması gereken özellikler ve çocukların emniyet kemeri kullandırılması konularında bilgilendirmede bulunmak için öğrenci velilerine broşür dağıtıldı. Emniyet personeli tarafından Aydın’da bulunan okullarda öğrenci velilerine dağıtılan broşürde, öğrencilerin uyması gereken kurallar, velilerin bilmesi gerekenler, servis şoförü ve rehber personel ile ilgili bilinmesi gerekenler, okul taşıtlarında aranan şartlar konularında bilgiler yer alıyor. Emniyet personeli tarafından yapılan bu uygulama veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Aydın'da yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından velilere bilgilendirici broşür dağıtıldı.

AYDIN- Aydın’da 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ile Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından, okul servis araçları, rehber personelde bulunması gereken özellikler ve çocukların emniyet kemeri kullandırılması konularında bilgilendirmede bulunmak için öğrenci velilerine broşür dağıtıldı.

Emniyet personeli tarafından Aydın’da bulunan okullarda öğrenci velilerine dağıtılan broşürde, öğrencilerin uyması gereken kurallar, velilerin bilmesi gerekenler, servis şoförü ve rehber personel ile ilgili bilinmesi gerekenler, okul taşıtlarında aranan şartlar konularında bilgiler yer alıyor.

Emniyet personeli tarafından yapılan bu uygulama veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.