Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polis motosiklet avında

ASAYİŞ 15.07.2015 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2859+ kez okundu.
 

Polis motosiklet avında

Cadde ve sokaklarda park halindeki motosikletler bile toplanmaya başladı

Cadde ve sokaklarda park halindeki motosikletler bile toplanmaya başladı Aydın’da hava sıcaklığı yüksek olduğu için yaz aylarında yerleşim birimlerinde en fazla şikayet konusu olan motosikletler polis kıskacına alındı.Şehirlerde adeta motosiklet avı başlatan polis ekipleri park halindeki motorları bile toplamaya başladı. Aydın merkez ve ilçelerinde çeşitli noktalarda trafik uygulaması yaparak belgesi yetersiz olan veya abartı egzozu taktırılmış motosikletleri toplayan polis şimdi yeni yöntemle motosiklet avına başladı. Şehir merkezinde cadde cadde, sokak sokak dolaşan polisler eğer motosiklet plakasız ise hemen alıyor. Eğer plakalı ise motosikletin plakasından sorgulama yaparak, sigortası vizesi olmayan ya da vergisi yatırılmamış eksik evrakı olan motosikletleri topluyor. uygulama bazılarının tepkisine çekse de, polis sadece yoldaki değil yasa gereği park halindeki motosikletlere de müdahale edebildiklerini ve bundan sonra bu şekilde de uygulama yapacaklarını belirtti.
Cadde ve sokaklarda park halindeki motosikletler bile toplanmaya başladı

Cadde ve sokaklarda park halindeki motosikletler bile toplanmaya başladı

Aydın’da hava sıcaklığı yüksek olduğu için yaz aylarında yerleşim birimlerinde en fazla şikayet konusu olan motosikletler polis kıskacına alındı.Şehirlerde adeta motosiklet avı başlatan polis ekipleri park halindeki motorları bile toplamaya başladı.

Aydın merkez ve ilçelerinde çeşitli noktalarda trafik uygulaması yaparak belgesi yetersiz olan veya abartı egzozu taktırılmış motosikletleri toplayan polis şimdi yeni yöntemle motosiklet avına başladı. Şehir merkezinde cadde cadde, sokak sokak dolaşan polisler eğer motosiklet plakasız ise hemen alıyor. Eğer plakalı ise motosikletin plakasından sorgulama yaparak, sigortası vizesi olmayan ya da vergisi yatırılmamış eksik evrakı olan motosikletleri topluyor. uygulama bazılarının tepkisine çekse de, polis sadece yoldaki değil yasa gereği park halindeki motosikletlere de müdahale edebildiklerini ve bundan sonra bu şekilde de uygulama yapacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.