Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polis memuru Korona virüse yakalandı

ASAYİŞ 02.09.2020 - 13:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4069+ kez okundu.
 

Polis memuru Korona virüse yakalandı

Aydın Emniyeti'nde görevli polis memuru Korona virüse yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görevli olan polis memuru Ahmet Tortumlu (45) Korona virüse yakalandı. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu güne 6 binin üzerinde kişinin hayatına mal olan Korona virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görev yapan Ahmet Tortumlu Korona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tortumlu, testinin pozitif çıktığını duyurarak herkesi maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet etti.         Sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Tortumlu, " Hastaneye başvurumun ardından gerekli tetkikler gerçekleştirildi ve 29 Ağustos Perşembe günü akşam saatlerinde hastaneye yatışım yapıldı. Ondan da yaklaşık 5 gün önceden ufak ufak ateşlenmeler, baş ağrısı ve halsizlik hissetmeye başlamıştım. Herkes kendisine çok dikkat etsin. Özellikle kronik rahatsızlıkları olanlar daha fazla dikkat etsin. Lütfen sosyal mesafe, maske, temas ve hijyen kurallarına uyun. Cenaze evi ve düğün gibi topluluk alanlardan uzak durun. Hiç bir şey canlarından daha önemli değildir sanırım. Allah'ım hastanede olan herkese acil şifalar versin. Buradaki personeller de kendi ailesi ile ilgilenir gibi ilgileniyor, sağlık çalışanlarımızdan da Allah razı olsun" dedi.
Aydın Emniyeti'nde görevli polis memuru Korona virüse yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görevli olan polis memuru Ahmet Tortumlu (45) Korona virüse yakalandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu güne 6 binin üzerinde kişinin hayatına mal olan Korona virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görev yapan Ahmet Tortumlu Korona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tortumlu, testinin pozitif çıktığını duyurarak herkesi maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet etti.

       

Sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Tortumlu, " Hastaneye başvurumun ardından gerekli tetkikler gerçekleştirildi ve 29 Ağustos Perşembe günü akşam saatlerinde hastaneye yatışım yapıldı. Ondan da yaklaşık 5 gün önceden ufak ufak ateşlenmeler, baş ağrısı ve halsizlik hissetmeye başlamıştım. Herkes kendisine çok dikkat etsin. Özellikle kronik rahatsızlıkları olanlar daha fazla dikkat etsin. Lütfen sosyal mesafe, maske, temas ve hijyen kurallarına uyun. Cenaze evi ve düğün gibi topluluk alanlardan uzak durun. Hiç bir şey canlarından daha önemli değildir sanırım. Allah'ım hastanede olan herkese acil şifalar versin. Buradaki personeller de kendi ailesi ile ilgilenir gibi ilgileniyor, sağlık çalışanlarımızdan da Allah razı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.