Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polis memuru boşanmayı kabullenemeyince cinnet geçirdi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 08.09.2015 - 16:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2682+ kez okundu.
 

Polis memuru boşanmayı kabullenemeyince cinnet geçirdi

Muğla'nın Bodrum ilçe Emniyeti Müdürlüğünde görev yapan polis memuru önce boşandığı eşini sonra da baba ocağına gelerek kendini vurdu.

 Nihat Akpınar/Karpuzlu Muğla’nın Bodrum ilçe Emniyeti Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru önce boşandığı eşini sonra da baba ocağına gelerek kendini vurdu. Aslen Aydın’ın Karpuzlu ilçesine bağlı ÇobanisaMahallesi’nden olan 15 yıllık polis memuru ve iki çocuk babasıYüksel Erin, eşi ile şiddetli geçimsizlik nedeniylegeçtiğimiz günlerde eşinden ayrıldı. Erin, eşinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra eşi ile tekrar barışmak istedi. Ancak eşi barışma kararını kabul etmeyince, durumu kabullenemeyen Erin, bugün saat 09:00 sularında önce İzmir’de yaşayan eşini vurdu. Cinayetden kısa bir süre sonra memleketi olan Aydın’ınKarpuzlu ilçesine bağlı ÇobanisaMahallesi’ne geldi.Karpuzlu jandarma ekiplerine telefonla arayarak cinayet işlediğini kendisini teslim almaların istedi. Fakat yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı Erin, kendisini teslim almaya gelen Jandarma ekiplerini karşısında görünce bir anlık teslim olma kararından vazgeçip silahına sarıldı ve kendisini vurdu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
Muğla'nın Bodrum ilçe Emniyeti Müdürlüğünde görev yapan polis memuru önce boşandığı eşini sonra da baba ocağına gelerek kendini vurdu.

 Nihat Akpınar/Karpuzlu Muğla’nın Bodrum ilçe Emniyeti Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru önce boşandığı eşini sonra da baba ocağına gelerek kendini vurdu.

Aslen Aydın’ın Karpuzlu ilçesine bağlı ÇobanisaMahallesi’nden olan 15 yıllık polis memuru ve iki çocuk babasıYüksel Erin, eşi ile şiddetli geçimsizlik nedeniylegeçtiğimiz günlerde eşinden ayrıldı. Erin, eşinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra eşi ile tekrar barışmak istedi. Ancak eşi barışma kararını kabul etmeyince, durumu kabullenemeyen Erin, bugün saat 09:00 sularında önce İzmir’de yaşayan eşini vurdu. Cinayetden kısa bir süre sonra memleketi olan Aydın’ınKarpuzlu ilçesine bağlı ÇobanisaMahallesi’ne geldi.Karpuzlu jandarma ekiplerine telefonla arayarak cinayet işlediğini kendisini teslim almaların istedi. Fakat yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı Erin, kendisini teslim almaya gelen Jandarma ekiplerini karşısında görünce bir anlık teslim olma kararından vazgeçip silahına sarıldı ve kendisini vurdu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.